We had so much to celebrate! JOSH V bestaat 5 jaar en heeft met een spectaculair feest, waarop ook de Fall / Winter ’16 collectie werd getoond, op maandagavond 25 januari haar gloednieuwe hoofdkantoor in gebruik genomen. Veel bekende modemensen, stylisten en online influencers, zoals Sanny Verhoeven, Bastiaan van Schaik, Carolien Spoor, Mascha Feoktistova en Victoria Koblenko verzamelden zich om de feestelijke opening bij te wonen. De show werd gehost door Quinty Trustfull, de meiden van O’G3ne gaven een live performance en de DJ’s Eva Young en Romina Luciana sloten de avond af met de afterparty.
 De show werd live uitgezonden op Periscope, waardoor iedereen vanaf de bank live mee kon genieten met het spectakel! Ook waren twee JOSH V fans aanwezig bij het evenement. Deze meiden hadden kaarten gewonnen door middel van de win-actie. Wil jij ook een keer aanwezig zijn bij ons evenement? Houd onze social media kanalen dan in de gaten! 

Het werd tijd dat Josh de nodige pers uitnodigde om bij haar een kijkje achter de schermen te nemen. Voorafgaand aan het avondprogramma vond daarom een ‘Fashionably Late High Tea’ plaats voor 30 gasten, waaronder redacties van alle gerenommeerde (online) magazines van Nederland, zoals Vogue, Cosmopolitan, Glamour, LINDA, Amayzine en Style My Day. Tijdens de high tea vond een Tableau Vivant show plaats als voorproef op de officiële modeshow die avond en iedereen kreeg een private tour van Josh door het gehele pand.

Tijdens de Fall / Winter ’16 show presenteerde Josh haar zogeheten Eighteen Collection, welke is geïnspireerd door het thema Urban Jungle. Kenmerkend is de unieke kristallen print op diverse stoffen, die Josh speciaal voor deze collectie ontwierp. Vanaf augustus ’16 zal deze Fall / Winter collectie verkrijgbaar zijn in geselecteerde JOSH V partner stores en daarnaast online te bestellen!

Ben jij benieuwd hoe de avond verliep? Bekijk de officiële aftermovie hierboven, en een fotoverslag hieronder!