Met haar Spring Summer ’17 collectie, presenteerde JOSH V maandagavond 4 juli alweer haar twintigste collectie! 
JOSH V HQ werd omgetoverd tot het decor voor een spraakmakende fashion show en ruim 400 genodigden zagen hoe de modellen over de V-walk de collectie showden. Onder de gasten waren veel bekende modemensen, (online) redacteuren, social influencers en vooral JV Partner stores met wie JOSH V samenwerkt. De show werd gehost door presentatrice Anouk Smulders en DJ Mia More verzorgde de lekkere beats tijdens de afterparty. 

“Het ging allemaal zo goed en het zag er zo mooi uit! Ik heb met vrijwel iedereen een praatje kunnen maken en alle gasten waren enthousiast. De afterparty hadden we dan ook wel verdiend! Ik ben echt super blij en heel trots”, aldus Josh Veldhuizen 

Voor haar twintigste JOSH V collectie liet modeontwerpster Josh Veldhuizen zich wederom inspireren door elementen uit de natuur. Ditmaal was het een vlinder en de vrijheid waar dit mooie diertje voor staat, in combinatie met het zakelijke en stadse leven dat Josh zelf leidt. De oneindige zoektocht naar balans, tussen kwetsbaarheid en kracht en zakelijkheid en vrijheid, hebben geresulteerd in een collectie waarin golvende en strakke lijnen samenkomen en waarin comfort en schoonheid centraal staan.

“Met deze collectie wil ik sterke en zelfstandige vrouwen aanspreken, die tegelijkertijd niet bang zijn om zich kwetsbaar op te stellen. Als je je dromen niet durft na te jagen omdat je bang bent om te falen, is een overwinning onmogelijk; so just learn how to fly”, aldus Josh Veldhuizen

Free like a butterfly, sharp like my outfit! Benieuwd naar de avond? Bekijk de aftermovie hierboven en de fotocollage hieronder!