Afgelopen week had ik drie photoshoots op mijn agenda staan. Allereerst hadden wij de shoot van de nieuwe 'JV Essentials'. Hoe deze shoot ging hebben jullie al kunnen zien in mijn vorige vlog. De laatste twee shoots waren in het prachtige nhow hotel in Rotterdam. Dit hotel heeft uitzicht op de skyline van Rotterdam en de Erasmus brug, zo cool! De eerste dag van de shoot ging ik op de foto voor de campagne beelden. 's Avonds hebben we heerlijk gegeten bij 'The Basement', een restaurant in de buurt van het hotel. We bleven slapen in het nhow en de tweede dag was het de beurt aan twee prachtige modellen. Beide dagen waren een succes en ik kan niet wachten om de nieuwe beelden aan jullie te laten zien. Maar helaas moeten jullie nog even geduld hebben! 

In het weekend had ik de verjaardag van mijn nichtje Olivia die één jaar is geworden. Wat gaat de tijd snel! We hebben haar verjaardag bij mijn ouders in Wassenaar gevierd met de hele familie. Ik vond het heel erg fijn om weer even rustig bij mijn familie te zijn na zo’n hectische periode. Om eerlijk te zijn was ik best wel een beetje moe. Ik ben weer rustig met Nick naar huis gereden om ons op te laden voor een nieuwe week op kantoor. 

@ JOSH V HQ heb ik allemaal sets van de nieuwe TWENTY Collection uitgezocht. Thuis heb ik ze allemaal gepast en in mijn vlog laat ik mijn favoriete sets zien. Ben jij benieuwd naar mijn week? Bekijk dan mijn vlog hierboven en 'My Week In Photos' hieronder!  

G E T  I T   W H I L E   I T ' S   H O T // Yes. Finally! The new TWENTY Collection by @JOSHVHQ is in, I'm so excited!! #JOSHV #shopthislook #OOTD (Complete look available NOW!)M Y   F A V   C O L O U R S // Wearing the insanely beautiful 'Flori' thigh high boots and my comfy 'Cacia' knitted sweater by @JOSHVHQ! Happy new week everyone! #JOSHV #OOTD #thighhigh #skyhigh
C O M F O R T   I S   A   L U X U R Y // Ok, I'll be practically living in this outfit... It feels like a jogging-suit, but it's not. It's a high quality knitted suit that you'll never want to take off once you put it on... So you are warned! Fran dress + Daeva pants are available in multiple colors! I'm wearing my Ella Mea sneakers w/this look and I'm wearing our brand new Gem Bag! #JOSHV #comfort #luxury #prettypastels

A L L  D A Y   E V E R Y   D A Y // I wish I could just wear this outfit alllllll the time! But that would be a bit too much... Luckily it comes in two colors. Wearing the 'Fran' dress, 'Daeva' Pants, 'Ella Mae' sneakers, 'Trench' coat & 'Gem' bag - all by @joshvhq! #JOSHV #JOSHVHQ #Comfy #channelingJLo #hugeearringsDo you look forward to Spring as much as we do? Check out the TWENTY Collection and get inspired. We got some great new styles like our KELYN Trench coat and our feminine ROSIE Top. #JOSHV #JOSHVHQ #JVSS17 #SpringSummer #FashionShow #Outfitinspiration #TrenchCoatCool or elegant, what is your style? Tag a friend who would love this dress! #JOSHV #JOSHVHQ #SpringSummer #ButtonDress #OutfitInspiration
 

Tot volgende week! 

Liefs, Josh