Afgelopen woensdag lanceerde ik mijn JOSH V schoolagenda! Hiervoor had ik een twintigtal it-girls uitgenodigd om samen met mij te komen brunchen @ JOSH V HQ. De showroom en de tafel zagen er echt fantastisch uit. Samen met de genodigden, waaronder Laura Ponticorvo, Melanie Latooy en Jamie Schnellbacher heb ik genoten van de heerlijke hapjes die Dunkin Donuts had geregeld; rijkelijk belegde bagels en croissants en natuurlijk niet te vergeten de kleurrijke donuts! We hebben dus mega gecheat met z’n allen ;-)

Vervolgens vond er een persoonlijke stylingsessie plaats, waarbij ik voor iedereen een aantal JOSH V setjes had klaar gehangen. Alle meiden waren blij en enthousiast en poseerde in hun nieuwe Summer lookjes voor de camera in onze tropische fotosetting, mede mogelijk gemaakt door living.nl en plantje.nl. Overigens niet zonder eerst bij de dames van Mifa’s Studio in de stoel te hebben gezeten voor een on fleek make-up look. Wat hebben zij een talent, iedereen zag er belachelijk knap uit.

Met een goedgevulde maag, JOSH V giftbox en natuurlijk de JV schoolagenda ging iedereen weer naar huis. Heb jij de agenda al gezien of gekocht?! Hij is nu te verkrijgen via  www.JOSHV.com, dus bestel hem snel! Wil jij meer weten over mijn event en ben je benieuwd naar de overige gasten? Bekijk dan mijn extra vlog hierboven en het event report hieronder!

Event

EventEventEventEventEventEventEventEventEventEventEventEventEvent