Tuesday, May 12, 2018

COSY MET KNITWEAR

 

In het altijd koude Nederland zijn knitwear items een echte musthave! Gebreide items zijn goed te combineren en houden je lekker warm in the cold winter days. Een deken of een kop thee zijn niet meer nodig, want met een fashionable gebreid truitje of jurkje kun jij jezelf heerlijk comfy en warm houden. Knitwears zijn items die goed zijn te combineren en multi-inzetbaar zijn. Draag jouw favoriete gebreide item met een paar stoere laarsjes en een denim jacket voor een edgy look, of combineer knitwear juist met feminine high heels en een blazer voor een instant sophisticated look. Wat is knitwear eigenlijk? Knitwear is de Engelse benaming voor breisels. Knitwear items zijn gemaakt van een lange draad die door een machine, of handmatig, op een bepaalde manier wordt geknoopt, zodat er een mooi stuk stof ontstaat. Knits komen voor in alle soorten en maten en daardoor is er genoeg keus! Knitwear is bovendien niet alleen een must voor de winter, maar ook voor andere seizoenen. Kies bijvoorbeeld in de lente voor een wat fijnere knitwear. Deze fijne breisels zijn wat dunner en dus luchtiger om te dragen op de warmere dagen. Zo zijn er ook nog genoeg andere leuke truien, vesten en jurkjes die fijn gebreid zijn. Gebreide items zijn dus echte essential items voor jouw wardrobe! Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, zijn knitwears essentieel voor jouw cosy en effortless look. Veel verschillende items zijn gemaakt van breisels, zelfs items waarvan je dit nooit had verwacht. Zo zijn onze JV T-shirts vaak ook gebreid. Deze breisels zijn zo fijn dat er een hele mooie dunne stof ontstaat en het T-shirt daardoor totaal niet lijkt op de gebreide truien die je gewend bent. Zo zijn er nog veel meer prachtige knitted items. Om je te helpen bij de zoektocht naar de perfecte knit, hebben wij hieronder verschillende soorten gebreide items op een rijtje gezet! We love them!

VERSCHILLENDE SOORTEN KNITWEAR

Gebreide jurken

Met een mooi gebreid jurkje zie je er meteen fashionable uit, zonder al te veel moeite te doen. Wie wil dat nou niet?! Gebreide jurkjes zijn er bovendien in veel verschillende soorten. Er zijn oversized varianten, maar ook sexy aansluitende modellen. Voor elke style is er dus wel een gebreid jurkje dat hier perfect bij past. Dus vind jouw perfecte knitted dress and look awesome! 

 

 

Gebreide truien

Niet alleen gebreide jurkjes zijn geweldige items, maar ook een mooie gebreide trui mag niet in jouw wardrobe ontbreken. Een gebreide trui hoeft niet meer saai en oudbollig te zijn. Tegenwoordig zijn er fashionable gebreide truien, die je goed kan combineren met een skinny jeans en een paar sneakers of high heels. Sommige truien kun je ook heel leuk als jurkje dragen met een dikke panty. Ook onze collectie heeft mooie gebreide truien. Check them out!

 

 

Gebreide T-shirts

Zoals de titel al aangeeft, zijn onze T-shirts ook gebreid. Deze breisels zijn zo fijn, dat er een mooie dunne stof ontstaat die heel goed rekbaar is. Onze JV T-shirts vallen hierdoor heel mooi en soepel om het lichaam. Definitely one of our favourites!

 

 

Met deze tips vind jij de perfecte knitwear artikelen. Bijvoorbeeld een warme trui voor de winter, een mooi gebreid jurkje of een leuk gebreid T-shirt. Met deze gebreide items stel jij de perfect outfit samen!