Thursday, April 18, 2019

FESTIVAL ESSENTIALS

 

Zon, drankjes en dansjes, het festivalseizoen is officieel begonnen! Maar wat doe je aan en wat neem je mee? Je wilt natuurlijk fabulous op alle foto’s staan maar ook comfortabel de dag doorkomen. Tijd voor een stappenplan on how to get festival ready. Lees snel verder voor alle tips en tricks hoe kan jij je het beste voorbereiden op al die dansjes in de zon – shine bright babe!  

Festival outfit

Stiekem is een festival natuurlijk een grote modeshow and you're here to steal the shine! Je outfit moet van top tot teen on fleek zijn zodat jij any second camera ready bent. Een maxi dress of jumpsuit is perfect wanneer je benen nog niet bruin zijn maar je wel een luchtige outfit aan wil.

 

 

Als het heel warm is, is een short of rok de oplossing. Maar wat draag je erop? Een off-shoulder top is helemaal in festival style én perfect als je tijdens het dansen je schouders een kleurtje wil geven. Wil je iets minder bloot, dan kan een blouse natuurlijk ook. Knoop de onderkant vast voor de echte festival look.

 

 

Schoenen

Ankle boots en sneakers zijn de perfecte festival schoenen om meerdere redenen. Ten eerste omdat ze tegen een stootje kunnen en omdat ze een platte zool hebben waardoor jij zonder stress kan dansen tot de zon onder gaat. Ook maken ze je outfit een tikkeltje stoerder en straal jij een en al confidence uit.

 

 

Tas: de Fanny Pack

De fanny pack is de ideale festival tas. Omdat deze tas vastzit om je middel heb jij je handen vrij voor het vasthouden van je drankje of het maken van foto’s. Fanny packs zijn hot en zullen het ook zeker goed doen op jouw Instagram feed. De inhoud van je fanny pack is net zo belangrijk, zie hieronder een lijst met de nodige essentials:


Zonnebril
Je ogen zullen je dankbaar zijn én het maakt je outfit ook helemaal af, shinen maar!

Zonnebrand
Hoe heerlijk de zon ook is, je huid heeft altijd bescherming nodig – verbranden is not a good look!

Lippenbalsem met spf
Je lippen verbranden is erg pijnlijk dus vergeet niet om deze ook een beetje liefde in de vorm van spf te geven.

Portable charger
Foto’s maken, je vriendinnen appen als je ze kwijt bent of liedjes Shazam’en, daar gaat je batterij dus portable charger to the rescue.

Contant geld
Voor het geval dat de pinautomaten het niet doen, en je niet afhankelijk hoeft te zijn van anderen.

Mini deo
Dansen in de zon kan een warme bedoeling worden en je wil natuurlijk wel de hele dag naar roosjes ruiken!

Elastiekjes
Als het warm is kan los haar je gaan irriteren, dus een elastiekje voor een staart of mooie vlecht is dan de perfecte oplossing.

Hand desinfecteergel of doekjes
Een festival is meestal niet de schoonste omgeving, dus desinfecteergel en doekjes zijn jouw beste vriend op en na het toilet.

Kauwgom
Wanneer je staat te dansen en ineens je droomman ziet staan, moet je natuurlijk wel met een frisse adem op hem af kunnen stappen.