Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat
Gratis bezorgd in NL Achteraf betalen Veilig betalen

STANDARD DELIVERY 

Alle bestellingen binnen Nederland worden gratis via PostNL verzonden en aangeboden. Binnen drie werkdagen na het plaatsen van de order wordt deze door JOSH V verzonden. Voor het buitenland gelden andere prijzen en levertijden. Op het moment dat een geplaatste order daadwerkelijk verzonden is, wordt er automatisch een e-mail verstuurd met hierin een track en trace code. Door middel van deze code is het mogelijk om via de website van PostNL de status van de desbetreffende bestelling te volgen.

Tijdens de lancering van een nieuwe collectie of sale is het mogelijk dat de levertijd van drie werkdagen overschreden wordt. Dit betreft echter niet langer dan één werkweek. Vanzelfsprekend is deze eventuele vertraging altijd te volgen aan de hand van de track en trace code. Mochten bestellingen niet binnen één werkweek zijn afgeleverd en tevens niet te traceren zijn, dan dient er een e-mail verzonden te worden naar webshop@joshv.com.

SPECIAL DELIVERY 

Jouw favoriete JOSH V item(s) binnen drie uur in huis hebben? Dit is sinds kort mogelijk in Amsterdam, Duivendrecht, Diemen en Amstelveen! Ben je woonachtig in één van deze plaatsen en is jouw order tussen 10.00 en 15:00 geplaatst, dan kan je in de betaalstraat kiezen voor de optie: ’Special Delivery’.

Door te kiezen voor deze bezorgoptie ontvang jij het pakket binnen drie uur! Zodra de bestelling is geplaatst neemt de chauffeur contact met jou op via een sms. Vergeet daarom niet om jouw mobiele telefoonnummer bij de contactgegevens in te voeren. Via de sms kan je ook eventuele wijzigingen doorgeven die betrekking hebben op het ingegeven afleveradres en/of de bezorgtijd. Mocht je toch vergeten zijn om jouw mobiele telefoonnummer in te voeren, dan kan je contact opnemen met de chauffeur via: +31 6 57 51 91 69. 

Leuk detail: De chauffeur komt het pakket compleet in pak afleveren!

*De kosten voor deze bezorgoptie zijn €12,- per pakket. De Special Delivery is een extra service, waardoor deze kosten niet vergoed worden bij retourzending van de gehele bestelling. Wil je artikelen toevoegen aan een reeds geplaatste bestelling, dan kan je contact opnemen met onze klantenservice via +31 (0)20 21 848 21. 

DELUXE DELIVERY

Je bestelling binnen drie uur ontvangen en verzekerd zijn van de juiste maat? Dit is sinds kort mogelijk in Amsterdam, Duivendrecht, Diemen en Amstelveen! Ben je woonachtig in één van deze plaatsen en is jouw order tussen 10.00 en 15:00 geplaatst, dan kan je in de betaalstraat kiezen voor de optie: ’Exclusive Delivery’.

Zodra jouw bestelling is geplaatst, neemt de chauffeur contact met jou op via een sms. De chauffeur komt op het aangegeven adres langs met jouw bestelde items in meerdere maten en wacht ±20 minuten in de auto terwijl jij past. Verkeerde maten neemt hij weer mee terug, waardoor retourneren overbodig is.

Via de sms kan je eventuele wijzigingen doorgeven die betrekking hebben op het ingegeven afleveradres en/of de bezorgtijd. Mocht je vergeten zijn om jouw mobiele telefoonnummer in te voeren, dan kan je contact opnemen met de chauffeur via: +31 6 57 51 91 69. 

Leuk detail: De chauffeur komt het pakket compleet in pak afleveren!

*De kosten voor deze bezorgoptie zijn €20,- per pakket. De Deluxe Delivery is een extra service, waardoor deze kosten niet vergoed worden bij retourzending van de gehele bestelling. Wil je artikelen toevoegen aan een reeds geplaatste bestelling, dan kan je contact opnemen met onze klantenservice via +31 (0)20 21 848 21.