Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Zijn jouw artikelen toch niet helemaal naar wens? Onze stappenplan beschrijft duidelijk hoe de artikelen geretourneerd moeten worden. Lees snel verder:

Na ontvangst heb je het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Na deze melding heb je nog 14 dagen om de producten terug te sturen. Stuur de artikelen indien redelijkerwijs mogelijk ongedragen, onbeschadigd en voorzien van aangehechte labels, in de originele verpakking terug. De kosten voor het retourneren zijn voor de klant zijn rekening.

We verzoeken je om bij je retour het retourformulier te voegen. Ben je het formulier kwijt of zat deze niet bij je bestelling? Dan kan je het formulier hieronder alsnog downloaden.

 >> GA NAAR HET RETOURFORMULIER >>

Je kan het retourformulier uitprinten en vervolgens jouw contactgegevens, ordernummer en reden van retour invullen. 

Het retouradres is:

JOSH V HQ

Hogehilweg 13

1101 CA, Amsterdam

 

Je kunt het adres op het retourformulier uitknippen en dit duidelijk zichtbaar op jouw retourpakket plakken. 

Zorg dat je eigen adres niet zichtbaar is om verwarring te voorkomen. (Wij hebben onze verpakkingsmaterialen erop ingesteld dat jij hetzelfde pakketje kan gebruiken om te retourneren. Dit voorkomt onnodige beschadigingen)

Lever jouw pakket in bij een postpunt en bewaar het bonnetje met de Track & Trace code tot jouw retourzending is verwerkt.

Zie voor meer informatie over ruilen en retouren: https://joshv.com/ruilen-en-retourneren-joshv '