Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat
Gratis bezorgd in NL Achteraf betalen Veilig betalen

Het kan helaas gebeuren dat jouw artikelen toch niet helemaal naar wens zijn. Bij JOSH V is dit geen probleem, wij helpen je graag verder. Onderstaand vind je onze garantieregels en een stappenplan waarin een duidelijk overzicht staat over hoe je artikelen kunt retourneren. 
 

GARANTIE REGELS

Voor alle producten die je bij ons koopt geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat je er in redelijkheid van mag verwachten.

Daarnaast biedt JOSH V 1 jaar extra garantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. De producten van JOSH V kunnen minimaal één jaar lang gedragen worden, mits er aan de wasvoorschriften en de juiste zorg wordt voldaan. JOSH V is niet verantwoordelijk voor schade aan artikelen die door nalatigheid is ontstaan of voor schade die tijdens het passen of retourneren is ontstaan. 

Wanneer een product binnen het jaar kapot gaat, valt deze onder de extra garantie. Er zal eerst gevraagd worden naar een foto van het artikel, zodat wij de klacht kunnen bekijken. Wanneer de klacht gegrond is, kijken wij direct met je mee voor een geschikte oplossing. Mogelijke oplossingen zijn het ontvangen van een nieuw item, een volledige vergoeding of deels een vergoeding in de vorm van een Gift Card. De oplossing verschilt per situatie. 

Sommige klachten zijn niet via een foto te beoordelen. Mocht dit het geval zijn, dan zal de klantenservice een intern onderzoek starten.

Bij een intern onderzoek mag je het artikel kosteloos naar ons retour sturen. Zodra wij het artikel hebben ontvangen, kijken wij hier direct naar en ontvang je binnen 5 werkdagen een inhoudelijke reactie terug.  

Heb je via onze webshop een artikel besteld en ben je tijdens het dragen fournituren kwijt geraakt zoals een knoop? Laat het ons weten. Dan gaan wij voor je kijken of we deze onderdelen op voorraad hebben zodat wij deze naar je toe kunnen sturen!

Heb jij een klacht over een artikel? Neem dan direct contact op met onze klantenservice
 

RETOURNEREN

Alle artikelen (ook uit de salekunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden *. De geretourneerde artikelen zijn hierbij ongedragen, onbeschadigd en indien redelijkerwijs voorzien van aangehechte labels. De kosten voor het retourneren zijn voor de klant zijn rekening.

Zijn jouw artikelen toch niet helemaal naar wens? Ons stappenplan beschrijft duidelijk hoe de artikelen geretourneerd moeten worden. Lees snel verder:

1. Controleer of jouw artikelen voldoen aan onze garantieregels. Alleen dan kunnen wij jouw artikelen aannemen. De garantie regels zijn bovenstaand terug te vinden.

Na ontvangst heb je het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Na deze melding heb je nog 14 dagen om de producten terug te sturen. De geretourneerde artikelen zijn hierbij (indien redelijkerwijs mogelijk) ongedragen, onbeschadigd en voorzien van aangehechte labels.

2. Vul jouw contactgegevens, ordernummer en reden van retour in op het retourformulier dat in het pakket zit . Mocht je het formulier kwijt zijn, dan kun je het hier opnieuw downloaden. Je kan voor het retourneren ook gebruik maken van het modelformulier voor herroeping maar je bent hiertoe niet verplicht. 

3. Knip het adres op het retourformulier uit en plak dit duidelijk zichtbaar op jouw retourpakket. Zorg dat je eigen adres niet zichtbaar is om verwarring te voorkomen. (Wij hebben onze verpakkingsmaterialen erop ingesteld dat jij hetzelfde pakketje kan gebruiken om te retourneren. Dit voorkomt onnodige beschadigingen)

4. Lever jouw pakket in bij een postpunt en bewaar het bonnetje met Track & Trace code tot jouw retourzending is verwerkt. Het retouradres staat op het retourformulier.

5. Jouw retourzending wordt binnen vijf werkdagen na binnenkomst verwerkt. Je krijgt het volledige aankoopbedrag van de geretourneerde items terug inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending. Als een product is gebruikt of beschadigd kunnen wij de kosten voor de waardevermindering in rekening brengen.

6. Na het verwerken van jouw retourzending ontvang je direct een creditnota. Het aankoopbedrag wordt teruggestort via dezelfde methode als waar de bestelling mee betaald is:

* iDeal: Het aankoopbedrag staat binnen drie werkdagen weer op je rekening

* MasterCard/Visa: Het aankoopbedrag staat binnen drie werkdagen weer op je creditcard overizcht

* PayPal: Het aankoopbedrag staat binnen drie werkdagen weer op je PayPal rekening

* Klarna: Het aankoopbedrag wordt verrekend met jouw factuur (Klik hier voor meer informatie over Klarna)

* Fashioncheque/Gift Card: Het aankoopbedrag wordt weer teruggestort op de bon. Bewaar de code van de bon dus goed.

RUILEN

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om je artikelen te ruilen. De gewenste artikelen kunnen opnieuw besteld worden. Op deze manier zijn de artikelen het snelst in huis. Wil je eerst wachten tot jouw retourzending verwerkt is, neem dan contact op met de klantenservice voor de mogelijkheden.

 

*Wanneer het niet mogelijk is om de artikelen binnen 14 dagen retour te sturen, dan kun je dit binnen deze 14 dagen via webshop@joshv.com laten weten. Dit geeft jou twee weken extra de tijd om het pakket retour te sturen.