Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat
Gratis bezorgd in NL Achteraf betalen Veilig betalen

De thuiswinkel waarborg garandeert dat je veilig en betrouwbaar winkelt bij JOSH V. Alle bestellingen kunnen aan de hand van verschillende betalingsmogelijkheden afgerond worden. 

✓ iDEAL

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Hiermee is het mogelijk om tijdens het bestelproces de betaling onmiddellijk af te handelen met de bank. Er wordt afgerekend binnen de vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van de bank.

✓ Mastercard / VISA / American Expres / Diners Club International / Discover

Er kan afgerekend worden aan de hand van de gegevens die op de desbetreffende creditcard staan. De gegevens die op creditcard staan, bestaan uit: Het creditcardnummer (bestaande uit 13 tot 16 getallen), de vervaldatum en de validatiecodce (bestaande uit drie getallen die rechts in de handtekeningstrip staan). 

✓ PayPal

Door middel van het koppelen van een bankrekening aan een PayPal account, kan een bestelling geheel veilig en tevens gratis betaald worden. Met PayPal kunnen zowel betalingen in het binnenland als in het buitenland verricht worden.

✓ Klarna

Deze betaalmethode maakt het mogelijk om bestellingen veilig achteraf te betalen. Dit kan tot 14 dagen na het plaatsen van een order. Aan de hand van persoonlijke gegevens bepaald Klarna of er aan de juiste criteria wordt gedaan om van deze betalingswijze gebruik te kunnen maken. Deze gegevenscontrole voert Klarna aan de hand van een privacy statement uit.

Om voldoende middelen op betaalkaarten te kunnen verifiëren wordt er een standaard pre-autorisatie controle uitgevoerd op het moment dat een bestelling is bevestigd. Zolang deze check niet is voltooid worden artikelen niet verzonden. Op het moment dat de bestelling is geaccepteerd, wordt de factuur verzonden. Er kan dan betaald worden via de link die wordt meegestuurd of via My Klarna.

Klik hier voor alle informatie omtrent Klarna -> Klarna.