MERKENPROFIEL

Het Nederlandse mode- en lifestylelabel JOSH V van modeontwerpster Josh Veldhuizen staat bekend om haar stijlvolle en elegante collecties die wereldwijd vrouwenharten sneller doen slaan.

JOSH V creëert toegankelijke en tegelijkertijd luxueuze, prêt-à-porter collecties die thuishoren in de kleerkast van iedere zelfbewuste vrouw die graag stijlvol voor de dag wil komen.

“I want to make women look and feel spectacular”
- Josh Veldhuizen
 

MAAK KENNIS MET JOSH V

JOSH V is in 2011 opgericht door de Amsterdamse mode-onderneemster Josh Veldhuizen. Binnen enkele jaren slaagde zij, gedreven door haar passie voor mode, haar ondernemende karakter en haar enorme inzet, erin om een vooraanstaand modelabel op te bouwen. Intussen is JOSH V één van de snelst groeiende modemerken van Europa. Het label staat bekend om zijn herkenbare luxueuze karakter en zeer vrouwelijke collecties van hoogwaardige kwaliteit met exclusieve afwerkingen. 

Josh Veldhuizen komt uit een ondernemersfamilie en boekte al op jonge leeftijd succes als model. Ze reisde de hele wereld rond voor fotoshoots en ontmoette tal van toonaangevende modeontwerpers, internationale sterren en ‘trendsetting it-girls’. Als columniste voor diverse modemagazines en als blogger deelde ze haar reiservaringen en haar belevenissen in de snelle wereld van mode en lifestyle met anderen.

Haar affiniteit met mode in combinatie met haar ambitie om haar eigen onderneming te starten, inspireerde haar om modelabel JOSH V op te lanceren: een merk met een bijzonder chique en exclusieve uitstraling dat op de Nederlandse markt nog ontbrak. Tegelijkertijd bedacht Josh haar eigen ‘reality-tv-show’, waarin zij door RTL5 werd gevolgd tijdens de voorbereidingen en de lancering van de allereerste JOSH V-collectie. Het programma leverde JOSH V nationale bekendheid op. 

Vandaag de dag wordt JOSH V in ruim 400 partner stores verkocht en zijn de collecties in negen landen, waaronder o.a. Nederland, België, Duitsland en Portugal, verkrijgbaar. Via de officiële webshop www.joshv.com worden items uit de collecties wereldwijd verkocht.
 

LUXUEUS

De luxueuze uitstraling van de JOSH V-collecties kenmerkt zich door de keuze voor hoogwaardige materialen, de toepassing van doordachte details in combinatie met elementen als parels, pailletten en stenen. Alle items zijn verfijnd afgewerkt met luxe ritsen en opvallende knopen, en worden geroemd om de comfortabele pasvorm en het stijlvolle, tijdloze kleurgebruik. De vernieuwende prints worden in eigen huis ontwikkeld, waardoor elke collectie een unieke ‘look’ heeft. JOSH V levert exclusieve, eerlijke producten en maakt, met prijzen variërend van € 39 tot € 390, luxe en kwaliteit toegankelijk voor elke modebewuste vrouw.

De collecties worden meestal ontworpen in de JOSH V ‘signature colors’, oftewel de altijd draagbare nude- en taupetinten, gecombineerd met basics in het zwart, wit en grijs. Hierdoor zijn items uit verschillende collecties op tal van manieren met elkaar te combineren. Daarnaast zijn in de collecties altijd de laatste trends en seizoenskleuren terug te vinden. De karakteristieke JOSH V-look in combinatie met het kenmerkende kleurenpalet en afwerkingsniveau zorgt ervoor dat het merk zich onderscheidt, opvalt en hierdoor populair is bij het winkelend publiek.
 

VROUWELIJK

JOSH V levert consequent toegankelijke luxe voor een vrouwelijke look. De collecties worden gedragen door modebewuste vrouwen die verzorgd en stijlvol voor de dag willen komen. Het mixen en matchen van tijdloze klassiekers en trendy items kan de vrouwelijke vormen omarmen, accentueren of waar nodig verhullen. De JOSH V-vrouw is ambitieus, zelfverzekerd en mee met de laatste trends op modegebied. Inspiratie voor on- en offline aankopen haalt ze uit magazines, online fashionblogs en sociale media. Kwaliteit, comfort en luxe zijn voor haar de belangrijkste eisen.
 

WERELDS

JOSH V is een vooruitstrevend en ambitieus modemerk dat graag innoveert en voortdurend de nieuwste ontwikkelingen in de wereld opvolgt. Vooral op het gebied van sociale media en online marketing is JOSH V trendsettend. Er wordt heel wat aandacht besteed aan de interactie met modeliefhebbers en de online volgers, waarbij actief gebruik wordt gemaakt van kanalen als Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Snapchat, Youtube en livestreaming via Periscope. De internationale JOSH V-website is een waardevolle toevoeging en voorzien van gebruiksvriendelijke tools, wekelijkse videoblogs gemaakt door Josh Veldhuizen zelf en up-to-date reports. Via de wekelijkse e-mailnieuwsbrief houdt JOSH V tienduizenden abonnees op de hoogte van het laatste modenieuws. Daarnaast wordt stylingadvies gegeven, worden backstagebeelden gedeeld en zijn er leuke acties voor de lezers.

Het ambitieuze en innoverende karakter van JOSH V is ook weerspiegeld in de bedrijfscultuur: kernwaarden zoals professionaliteit, een persoonlijke benadering, servicegerichtheid en een positieve houding staan bij de onderneming hoog aangeschreven.