Bij JOSH V winkel je veilig en betrouwbaar. Dit wordt onder andere gewaarborgd door Thuiswinkel. Jouw bestelling kan worden afgerond via de volgende betaalmethodes:
 

✓ MISTERCASH

De betaalmethode Mister Cash is beschikbaar voor iedereen die in België bij de aangesloten banken een betaalrekening heeft. Deze betaalmethode is gratis te gebruiken. Via Mister Cash reken jij de bestelling ter plekke af binnen de vertrouwde internetomgeving van jouw bank. Het aankoopbedrag wordt direct van je bankrekening afgeschreven en de bestelling wordt meteen goedgekeurd.

✓ MASTERCARD/ VISA/AMERICAN EXPRESS/DINERS CLUB INTERNATIONAL/DISCOVER

Door tijdens de betaling voor een creditcardoptie te kiezen, kun je de betaling van jouw bestelling nog even uitstellen. Kies bij het afrekenen van jouw bestelling voor de creditcardmaatschappij waar jij bij aangesloten zit. Volg vervolgens de stappen in de vertrouwde internetomgeving van de desbetreffende creditcardmaatschappij. Jouw bestelling wordt hierna direct goedgekeurd. Betalen met een creditcard is bij JOSH V geheel kosteloos.

PAYPAL

PayPal is een handige methode om je bestelling snel en kosteloos af te ronden in zowel binnen- als buitenland. Het enige waarover jij hoeft te beschikken is een geldige PayPal-account met een gekoppelde betaalkaart. Volg de stappen in de vertrouwde omgeving van PayPal. De bestelling wordt na de betaling direct uitgevoerd.

SOFORT BANKING

Met SofortBanking kun je een betaling direct afronden in de beveiligde internetomgeving van jouw bank. Vul de inloggegevens van jouw internetbankieren in en volg vervolgens de stappen binnen de betaling. Jouw bestelling wordt hierna direct goedgekeurd. Er zijn geen kosten verbonden aan deze betaalmethode.

✓ AFTERPAY

Via AfterPay kun je een bestelling veilig achteraf betalen. AfterPay geeft jou de mogelijkheid de bestelling binnen 14 dagen te beoordelen, te betalen of te retourneren.

Je kunt in de betaalstraat kiezen voor de optie AfterPay, waarna je enkele gegevens in moet vullen. Na het invoeren van deze gegevens wordt er een autorisatie controle uitgevoerd. Met deze controle wordt jouw bestelling gekeurd. Als jouw bestelling goedgekeurd wordt, ontvang je een factuur van AfterPay nadat je de bestelling hebt ontvangen. Hierin staat alle betaalinformatie.

Wil je meer informatie omtrent AfterPay, klik dan hier -> AfterPay