0
veilig betalen
0
Brandstore
joshv-brandstore-mob-openingstijden-NL
afwijkende openingstijden

Paaszondag: gesloten
Paasmaandag: 12:00-17:00
Hemelvaartsdag: gesloten
Pinksterzondag: 13:00 - 17:00
Pinkstermaandag: 13:00-17:00
Kerstavond: 09:00-17:00
1e kerstdag: gesloten
Oudejaarsdag: 10:00-17:00
Nieuwjaarsdag: gesloten

joshv-brandstore-banner2
joshv-brandstore-banner3

store

Aan de Nieuweweg 6A in Laren heeft JOSH V op 18 mei de deuren geopend van haar allereerste brandstore.
Een brandstore waar de volledige collectie hangt en de bezoekers worden ondergedompeld in de wereld van JOSH V. Ervaar de nieuwe brand identity van JOSH V in de eerste brandstore die in samenwerking met Appie Vos van Dutch Home Design is ontworpen.
Een design waarbij female empowerment centraal staat en het contrast van mooie, vrouwelijke ronde vormen samenkomen met een mix van verschillende moderne texturen. Het design staat symbool voor het combineren van meerdere elementen, wat gelijkstaat aan het mix & matchen van de JOSH V items. Door de persoonlijke touches zoals de koffiecorner, straalt het een huiselijke, maar luxueuze sfeer uit.

De gehele collectie is te bewonderen in de brandstore en het atelier geeft de mogelijkheid om gekochte items te laten personaliseren. Door persoonlijk advies en hoogwaardige service aan te bieden in de brandstore, begeleiden wij iedereen zo goed mogelijk bij het kiezen van items die bij hun persoonlijke style horen. Druk in de paskamers op de ‘Press for Power’ button om empowering complimenten te horen terwijl je voor de spiegel staat. Want ons motto is en blijft: ‘We want to make women look & feel spectacular.’ 

joshv-brandstore-banner4
joshv-brandstore-banner6
joshv-brandstore-map
joshv-brandstore-legenda

visit us for styling advice