0
veilig betalen
0
mob-over-josh-v-campaign-fall-23

Het merk JOSH V

‘’I want to make women look and feel spectacular’’ – Josh Veldhuizen

Het Nederlandse fashion- en lifestylelabel JOSH V is in 2011 opgericht door modeontwerpster Josh Veldhuizen. Het merk staat bekend om de stijlvolle collecties waarmee de vrouw in haar kracht wordt gezet. De missie van JOSH V is ‘to make women look and feel spectacular’, waarbij diversiteit, body positivity en duurzaamheid centraal staan. JOSH V levert exclusieve collecties kleding, schoenen, tassen, accessoires en woonartikelen van hoge kwaliteit voor een commerciële prijs. Hiermee vult JOSH V het gat op tussen high end en mainstream fashion in de Nederlandse modebranche.

De collecties van JOSH V kenmerken zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en in-house ontworpen designs, prints en branded knopen. Het merk en de collecties staan bekend om de flatterende en tegelijkertijd comfortabele pasvorm en het kenmerkende kleurgebruik van natuurlijke tinten. JOSH V wordt in ruim 400 Partner Stores verkocht en de collecties zijn in negen landen in Europa verkrijgbaar. De collecties zijn ook verkrijgbaar via JOSHV.com en websites van partners, waaronder de Bijenkorf en Wehkamp.

Eigen designs

Bij JOSH V worden unieke en herkenbare designs ontworpen waarbij de verschillende vormen en maten van het vrouwenlichaam centraal staan. De kledingitems zijn gemaakt voor én door vrouwen en zijn verkrijgbaar van maat 2XS tot en met 2XL. Bij de ontwerpfase wordt het comfort geoptimaliseerd zonder in te boeten aan het design. Waar mogelijk, wordt gekozen voor materialen met (extra) stretch of wordt een rits of elastiek toegevoegd — zoals in de tailleband van een pantalon of aan de zijkant van een top — voor de beste pasvorm voor verschillende lichaamsvormen en cupmaten. De collecties zijn op eindeloos te combineren met andere items uit de (voorgaande) collectie(s). JOSH V staat voor vrouwelijk chic en heeft een tijdloze en luxueuze look & feel waarmee JOSH V vrouwen zich speciaal laat voelen.

Onze brandstore

Ontdek de allereerste brandstore van JOSH V op de Nieuweweg 6A te Laren. Een plek waar de gehele collectie beschikbaar is en de consument op een unieke manier wordt ondergedompeld in de wereld van JOSH V. Een unieke store design waarbij female empowerment centraal staat en een luxe en toegankelijke sfeer hangt. 

Om de missie van JOSH V 'making women look & feel spectacular' kracht bij te zetten is er bij de paskamers de 'Press for Power- button' te vinden. Zodra je de knop indrukt zijn er verschillende empowering complimenten te horen, terwijl je voor de spiegel staat. Daarnaast bevindt zich achter in de store een atelier waar gekochte items gepersonaliseerd kunnen worden door middel van het borduren van initialen. 

“We wilden een plek creëren waar onze klanten graag komen, zich welkom en speciaal voelen en in alle rust kunnen winkelen. Er een echte ervaring van maken.”, aldus eigenaresse Josh Veldhuizen. 

En dit pas het begin! De opening van de eerste brandstore is een nieuwe stap in JOSH V's omnichannel strategie, maar het merk kijkt er naar uit om meerdere brandstores te openen. Lees hier meer over onze brandstore.

Ambitie

JOSH V is een ambitieus en innovatief fashion brand dat een sterke positie in de markt heeft verworven. Met vier hoofdcollecties per jaar, verdeeld over meerdere drops, speelt JOSH V in op de nieuwste fashion- en lifestyletrends. Dankzij de high quality-collecties, een sterke datagedreven strategie, crossmediale marketingcampagnes, een hoog serviceniveau en de toepassing van vooruitstrevende technologieën, is JOSH V uitgegroeid tot een allround luxury lifestylebrand, zowel nationaal als internationaal. Op het gebied online marketing en socialmediakanalen als Instagram, Facebook, TikTok en Pinterest is JOSH V al jaren vooruitstrevend. Via Josh’ wekelijkse vlog op haar YouTube-kanaal krijgen volgers een kijkje achter de schermen in Josh’ leven en haar business. Daarnaast ontvangen meer dan honderdduizend JOSH V abonnees wekelijkse newsletters in hun inbox met de laatste fashiontrends en -inspiratie.

Conscious

Als lifestylebrand ontwerpt JOSH V kledingcollecties met aandacht voor mens, milieu en dier. Dit doet het merk door gebruik te maken van duurzamere materialen, de keten inzichtelijk te maken, arbeidsomstandigheden te verbeteren, producten steeds duurzamer te leveren en in te zetten op circulariteit.

Lees meer over duurzaamheid bij JOSH V op JOSHV.com/sustainability

Josh V is trots lid van:

josh-v-over-josh-v-duurzaamheid-partners

Over founder & CEO Josh Veldhuizen

Josh Veldhuizen is ondernemer, CEO van fashion- en lifestylelabel JOSH V, YouTuber en modeontwerpster. In 2011 richt zij na een succesvolle modellencarrière op 23-jarige leeftijd het Amsterdamse modelabel JOSH V op. Om haar brand direct landelijke bekendheid te geven, ontwikkelt Josh de RTL-reality docu ‘Modemeisjes Met Een Missie’ waarin ze het merk en de allereerste collectie groots lanceert.

Inmiddels is het merk JOSH V uitgegroeid tot een (inter)nationaal miljoenimperium. Josh weet als geen ander hoe je bouwt aan een sterk merk én hoe je als ondernemer out of the box blijft denken. Met collecties van hoge kwaliteit en luxury look & feel, maar commerciëler geprijsd, heeft Josh met JOSH V een succesformule ontwikkeld waarmee zij zich al jarenlang weet teonderscheiden in de competitieve modebranche.

Josh’ missie met JOSH V is ‘to make all woman look & feel spectacular’, waarbij body positivity, diversiteit en duurzaamheid belangrijke pijlers zijn. Op sustainability-gebied streeft JOSH V dan ook ambitieuze doelstellingen na.

mob-josh-over-JOSH-V