21/10/2021

Trends come back in waves

Trends komen en gaan, maar bepaalde trends komen in golven steeds weer terug. Doe daarom nooit afstand van je favo items – de kans is groot dat je ze binnen de kortste keren weer helemaal on-trend kan dragen. Speciaal voor jou hebben wij de trends op een rijtje gezet waarvan je de items weer onderuit je kast kan halen en een nieuw leven in kan blazen!

Read more
12/10/2021

Casual in our new homewear

‘JOSH V is not just a fashionbrand, but an entire lifestyle’ – Met deze boodschap in gedachten is het team aan de slag gegaan en hebben zij alles uit de kast gehaald om de ultieme JOSH V HOMEWEAR collectie te ontwerpen. De collectie kenmerkt zich door de luxury look & feel, waarin je je stijlvol én comfortabel voelt. Maak van de badkamer je eigen home spa.

Read more
17/09/2021

Meet your new fall faves

De tijd breekt aan dat de dagen korter worden en de temperatuur begint te dalen. Dat is natuurlijk een perfect excuus om een compleet nieuwe garderobe aan te schaffen, waarmee jij helemaal ready bent voor de koudere dagen. Speciaal voor jou hebben wij de trends van dit seizoen op een rijtje gezet zodat jij jouw nieuwe Fall faves kan selecteren!

Read more
13/09/2021

Preggy Proof Essentials

Hi mommy-to-be! Gefeliciteerd met het kleine wonder dat groeit in je buik. Jullie hebben ongetwijfeld net het mooie nieuws bekend gemaakt aan de wereld en nu begin je je baby-belly steeds meer te zien. Je kleding gaat wat strak te zitten en dit betekent dat het hoog tijd is voor een nieuwe 'Preggy Proof' garderobe. Wij hebben een aantal tips voor jou op een rijtje gezet om je te helpen bij het samenstellen van je zwangerschapsgarderobe. Classy en comfy items die je nu, maar ook zeker na je zwangerschap kunt dragen!

Read more
16/08/2021

STIJLADVIES: VERSCHILLENDE LICHAAMSVORMEN

Geen mens is hetzelfde en iedereen heeft een ander lichaamstype. Weet jij welke vorm jouw lichaam het meest typeert? Heb je misschien een appel, een peer, of toch een zandloper figuur? Wij zullen de vier meest voorkomende lichaamstypes toelichten en geven daarbij de beste tips. Zo weet jij welke kleding het beste bij jouw figuur past!

Read more
06/08/2021

Creëer in 5 stappen jouw capsule wardrobe

Heb jij ook een overvolle kledingkast en toch nooit iets om aan te trekken. Wij hebben de oplossing! Houd het simpel en maak van jouw garderobe een ‘capsule wardrobe’! Dit is een garderobe die bestaat uit een selectie van slechts 37 essentiële kledingstukken voor een heel seizoen. Benieuwd hoe je dit het beste kan aanpakken? Josh geeft tips en tricks voor de perfecte capsule wardrobe!

Read more
21/07/2021

JOSH V Home | Self-care summer day

Take the time to do what makes your soul happy. Self-care is self-love en is dus heel belangrijk. JOSH V Home heeft de perfecte items voor de ultieme self-care Summer Day: voor thuis, in de tuin en op het strand.

Read more
03/07/2021

FESTIVAL ESSENTIALS

Zon, drankjes en dansjes, het festivalseizoen is officieel begonnen! Maar wat doe je aan en wat neem je mee? Je wil natuurlijk fabulous op alle foto’s staan maar ook comfortabel de dag doorkomen. Wij helpen je!

Read more
14/06/2021

TIME TO SHINE | ALLE VERSOEPELINGEN OP EEN RIJ

Goed nieuws, het aantal gevaccineerde mensen stijgt met de dag! Daarom mogen we sinds 5 juni 2021 stap voor stap een stuk meer. De derde stap van het openingsplan is hierbij van start gegaan. Wat kan er nu precies weer? Wij hebben de versoepelingen voor je op een rijtje gezet. Is jouw garderobe nog niet klaar voor alle versoepelingen? Geen stress, wij geven je styling tips per activiteit!

Read more
15/05/2021

JOSH V x Diversity

Onlangs is er een te gekke collectie met model Isadee Jansen gelanceerd! Isadee is het gezicht van de vernieuwde ESSENTIALS collectie. Deze collectie bevat tijdloze items die nu ook in maat 2XL verkrijgbaar zijn. Op deze manier dragen we onze missie, to make women look & feel spectacular, nog meer uit!

Read more

10 van 43 stories