0
veilig betalen
0

Veelgestelde vragen

Top 3 meest gestelde vragen

Wanneer kan ik mijn bestelling die tijdens de Black Friday sale geplaatst is verwachten?

We doen ons uiterste best om alle bestellingen die op werkdagen vóór 22:00 uur besteld zijn, dezelfde dag nog in te pakken en te versturen. Hierin zijn we uiteraard wel voor een deel afhankelijk van de vervoerders en daarom kunnen we dit niet met zekerheid garanderen. Houd daarom rekening met een eventuele vertraging van 1 tot maximaal 3 werkdagen.

Mijn JOSH V Society kortingscode wordt niet in het winkelmandje geaccepteerd. Wat nu?

Helaas ondervinden we op dit moment een storing waardoor het niet mogelijk is om je kortingscode uit de JOSH V Society te combineren met de Black Friday korting, maar geen zorgen! Ons customer service team verwerkt de korting graag achteraf voor je, zodat je toch van dit voordeel gebruik kan maken. Volg hiervoor de onderstaande stappen.

  1. Rond je bestelling op JOSHV.com af zonder de JOSH V Society kortingscode te verzilveren.

  2. Stuur je ordernummer en JOSH V Society kortingscode met een korte omschrijving naar [email protected].

  3. Ons customer service team neemt je aanvraag binnen één werkdag in behandeling en stuurt je een bevestiging zodra de verwerking in orde is gemaakt.

  4. Je ontvangt de waarde van de kortingscode binnen drie werkdagen terug op de rekening waarmee je hebt betaald, of je ontvangt binnen dezelfde periode een aangepaste Klarna factuur.

Kan ik mijn bestelling wijzigen/annuleren?

Zodra jouw bestelling geplaatst is, is het helaas niet meer mogelijk om deze te wijzigen of annuleren.

Alle onderwerpen