0
veilig betalen
0

Veelgestelde vragen

Garantie en klachten

Ik heb een beschadigd item ontvangen. Wat moet ik nu doen?

Wanneer je een beschadigd item hebt ontvangen, mag je ons hierover mailen. Het is belangrijk om in deze mail jouw ordernummer te vermelden en een foto toe te voegen waarop de beschadiging duidelijk zichtbaar is. Je mag deze versturen naar [email protected].

Niet alle items die ik besteld heb zijn geleverd. Wat moet ik nu doen?

Wanneer het pakket dat je hebt ontvangen niet compleet is, willen wij je vragen om contact met ons op te nemen. Dit kan door middel van een mail naar [email protected] of telefonisch via het telefoonnummer 020 218 48 21.

Mijn aankoop vertoont een klacht. Wat moet ik nu doen?

Wanneer jouw aankoop een klacht vertoond, mag je ons hierover mailen. Het is belangrijk om in deze mail jouw ordernummer te vermelden en een foto toe te voegen waarop de klacht duidelijk zichtbaar is. Je mag deze versturen naar [email protected].

Bekijk ook onze kledingreparatiepagina voor meer informatie en de voorwaarden over het kosteloos laten herstellen en vermaken van jouw JOSH V items bij een ReShare naaiatelier.

Mijn retourzending is niet verwerkt binnen 10 werkdagen. Wat moet ik nu doen?

De retourbevestiging kan helaas terechtkomen in jouw spam mailbox. We raden je daarom graag aan om deze goed te controleren.

Is jouw pakket meer dan 10 werkdagen geleden geretourneerd, maar heb je nog geen retourbevestiging ontvangen? Dan raden we je graag aan om ons te mailen via [email protected] of telefonisch contact op te nemen via het telefoonnummer 020 218 48 21. Houd hierbij altijd jouw ordernummer en track en trace gegevens bij de hand. Zonder deze gegevens kunnen wij helaas niet garanderen dat wij de retour kunnen verwerken.