0
veilig betalen
0

You’re wearing all the hats. 

Facing double standards, competition, and pressure.

We believe that every woman is an icon.

We are here to empower you with everything we have.

Be a lady, they said.

You’re an icon, we say.

Spring '24

Fashion trends spring

Spring collectie

De spring collectie bestaat uit frisse pastelkleuren, preppy styles en minimalisme. Doordat duurzaamheid bij JOSH V hoog in het vaandel staat, is een gedeelte van deze collectie gemaakt van duurzamere gerecyclede materialen en duurzaam geproduceerde stoffen. JOSH V is op deze manier steeds meer stappen aan het maken op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Pastelkleuren

Het natuurlijke kleurenpalet van JOSH V wordt deze collectie aangevuld met frisse pasteltinten. In deze collectie kun je dus een touch of lila en zachtroze terugvinden om jouw outfit net dat extra’s te geven.


Knitwear

Ook deze lente is knitwear weer helemaal on trend. Style de luchtige, gebreide truien en vestjes met een crisp white blouse en een mooie pantalon voor de ultieme ‘preppy look’. Layering is namelijk key deze lente!

Sieraden en accessoires

De spring collectie heeft een ruim aanbod sieraden en accessoires. De tassencollectie bestaat uit handtassen, crossbodytassen en shoppers. Ook binnen de sieradencollectie is er genoeg keuze. Zo kun je kiezen uit JOSH V Sieraden zoals statement armbanden en -kettingen, diverse bedels en mooie ringen. Mix en match niet alleen verschillende sieraden met elkaar, maar speel ook met verschillende kleuren zoals zilver en goud.