No. 97 Eau de Lavande linnen mist - Marie-Stella-Maris - transparant

Product specificaties

Type woonaccessoire: Linnen sprayExtra informatie: De geur van de linnen mist heeft een ontspannend en rustgevend karakter. Lavendel en eucalyptus zorgen voor een delicate en kalmerende geur.Collectie: JOSH V Home Merk: Marie-Stella-MarisArtikelnummer: JV_JV-8000-1311_352

Samenstelling

Ingrediënten: Top: lavendel, kamfer, den | Heart: eucalyptus, kamille, bloemige tonen | Base: patchoeli, cederhout, katoen.

Extra informatie

Inhoud: 240 ml

Productomschrijving
De No. 97 Eau de Lavande linnen mist van Marie-Stella-Maris is een kalmerende en natuurlijke spray. De linnen mist is perfect voor het verfrissen van je beddengoed, stoffering of kleding tussen wasbeurten door. De geur van de linnen mist heeft een ontspannend en rustgevend karakter. De combinatie van lavendel en eucalyptus zorgt voor een delicate en kalmerende geur. Voor de meest effectieve ervaring spray je de mist vanaf ongeveer 30 cm op de stof. Marie-Stella-Maris houdt zich bezig met care for water. Bij elk product dat je koopt, wordt er een vast bedrag aan projecten voor schoon (drink)water gedoneerd.