0
veilig betalen
0

Retourvergoeding

Wij brengen €4,99 in rekening voor het retourneren van jouw pakket. Voor bestellingen t/m woensdag 13 juni 2023 geldt dat dit bedrag achteraf in mindering wordt gebracht op het terug te ontvangen bedrag. Heb je jouw bestelling op 14 juni 2023 of later geplaatst, dan worden de retourkosten in rekening gebracht bij het aanmelden van jouw retour.

Ben jij benieuwd waarom we een retourvergoeding vragen?

Het retourpercentage in de modebranche kan oplopen tot 50% of hoger. Het retourneren van pakketten heeft een grote impact op het milieu. Vanuit JOSH V willen wij deze impact graag, samen met jou, zoveel mogelijk minimaliseren.

Wij schenken 10% van de retourvergoeding jaarlijks aan een goed doel met een duurzaamheidsinitiatief. Houd elk jaar in januari onze social media kanalen in de gaten voor de bekendmaking van het goede doel.

Van 2020 t/m 2022 werd dit bedrag jaarlijks aan Sympany geschonken, een organisatie die textiel inzamelt en daarvoor een nieuwe bestemming zoekt of recyclet. Sinds 2023 gaat 10% van de retourkosten naar ReShare. De rest van het bedrag wordt geïnvesteerd in een duurzamer JOSH V.

Lees meer over onze doelen en ontwikkelingen op het gebied van transport, verzenden en retourneren.