0
veilig betalen
0

Tunieken

Geen producten gevonden

Pas je zoekcriteria aan en probeer het opnieuw. Als je nog steeds niks relevants kan vinden, bezoek dan de homepage en bekijk onze bestsellers!

De tuniek: wat is het nu precies?

Een tuniek is een jurk of blouse die je kunt dragen in combinatie met een strakke jeans, panty of legging. Dit kledingstuk is afgeleid van de Romeinse ‘tunica’. Dit was een jurk die in de Romeinse tijd werd gedragen, vaak in combinatie met een stola. Maar ook tegenwoordig is dit kledingstuk weer erg populair. In de winter wordt de tuniek meestal gedragen in combinatie met een strakke broek of legging, maar in de zomer kan hij soms ook gedragen worden als jurkje. Ook kan de tuniek gedragen worden als jurk, wanneer je er over-the-knee boots onder draagt.

De tuniek is verkrijgbaar in verschillende soorten modellen en kleuren en daardoor is er voor iedereen een leuke optie. Bovendien is de tuniek ook geschikt voor veel verschillende lichaamsvormen en hij is makkelijk te combineren met andere items in jouw kast.

Voor elk seizoen een andere tuniek

In de winter kun je bijvoorbeeld kiezen voor een wollen tuniek. Gecombineerd met een skinny jeans of over-the-knee-boots creëer je super makkelijk een stijlvolle winterse outfit. Ook is het leuk om een langere blouse te combineren met een strakke jeans. Draag hier mooie laarzen of schoenen met hakken onder en je ziet er direct classy en stylish uit.

In het voorjaar is de tuniek zonder mouwen ideaal. Wanneer je dit combineert met een lange blazer en zomerse pumps creëer je een casual en classy werk outfit. Ook is het leuk om te kiezen voor een tuniek met split. De broek eronder valt hierdoor nog meer op. Niet alleen een skinny jeans is goed te combineren met een tuniek, ook de boyfriend jeans, de ripped jeans en de bootcut jeans zijn perfect!