Terug

FILIA Bangles

FILIA Bangles

FILIA Bangles

€59,99
 • Gold: 18K gold plated
 • Silver: Metal
 • 2 sets met verschillende quotes
 • Diameter: 6,5 cm
-
 • Set 1
 • Set 2

-
 • OS

CONTACT & GRATIS STIJLCONSULT

ORDER BY PHONE
Bel ons voor hulp bij het plaatsen van jouw bestelling!

STIJLADVIES
JOSH V geeft graag stijladvies! Bel met onze stylist, zij helpt jou met het vinden van de perfecte maat en het samenstellen van jouw ideale outfit.

KLANTENSERVICE
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

CONTACTGEGEVENS
T: +31 (0)20 21 848 21
E: [email protected]

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 18:00

Bezorging & Retourneren

BEZORGING

JOSH V biedt de onderstaande verzendopties aan. Heb je jouw bestelling voor 22:00 uur geplaatst op een werkdag? Dan wordt jouw bestelling de volgende dag bezorgd (*met uitzondering van zon- en feestdagen).

Gratis verzending (orders vanaf €75,-)
Met deze verzendmethode worden pakketten gratis in Nederland bezorgd bij een besteding van €75,- of meer. De pakketten worden grotendeels afgeleverd door PostNL. 

Standaard verzending (orders onder de €75,-)

Wanneer je een bestelling plaatst onder de €75,- wordt er een verzendbedrag van €4,99 in rekening gebracht. De pakketten worden grotendeels afgeleverd door PostNL.

>> Lees meer over bezorgen <<


RETOURNEREN

Je kan tot 21 dagen na ontvangst van de bestelling van de aankoop afzien. Vanzelfsprekend zijn de artikelen niet gedragen en zijn ze, indien mogelijk, voorzien van het originele label en verpakt in de originele verpakking. Indien je verder bent gegaan dan noodzakelijk om te beoordelen of je het artikel wenst te behouden, dan kunnen wij een eventuele waardevermindering bij je in rekening brengen. 

Wij bieden de volgende retouropties:

*Laat je pakket gratis ophalen! Je kunt je pakket laten ophalen waar en wanneer jij dat wil. De bezorgers zorgen bij het ophalen voor een nieuwe retoursticker.

*Verstuur je pakket kosteloos via een postpunt! Plak het adres duidelijk zichtbaar op jouw retourpakket. Zorg dat je eigen adres niet meer zichtbaar is om verwarring te voorkomen.  

>> Lees meer over ruilen en retourneren. <<

 

Aanvullende Informatie
Sku JV_JV-5000-1101
type Accessoires, Gifts, Sieraden
Stijl Comfy chic, Minimalistic, Trending now, Wedding party
Materiaal Gold: 18K gold plated | Silver: Metal
Wasvoorschriften Nee
Collectie JV ESSENTIALS
Share to Facebook

Fashion advies? Mail ons of bel ons op 020 21 848 21

Productomschrijving

 • Gold: 18K gold plated
 • Silver: Metal
 • 2 sets met verschillende quotes
 • Diameter: 6,5 cm
Bangles bangles bangles! De JOSH V Filia bangles zijn verkrijgbaar in 2 verschillende sets met verschillende quotes. In set 1 is de quote ‘I want it all, and all I want is more’ gegraveerd en in set 2 is de quote ‘Have more than you show, speak less than you know’ gegraveerd. Beide sets zijn voorzien van één 18k gold plated bangle en één metal plated bangle. De Filia bracelet kan met elk sieraad gecombineerd worden.