Saturday, May 12, 2018

PRINTS: Tips & Trends

 

Prints zijn hot & happening en maken elke jurk, rok of blouse extra speciaal! We zien dan ook elk seizoen weer verschillende prints terugkomen en hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet. Wat wordt jouw nieuwe favoriet? Rock prints dit seizoen!

VERSCHILLENDE SOORTEN PRINTS

Strepen

We beginnen met de all-time-favorite: de stripe print! Een striped top of jurk past bij elke gelegenheid en kan ook makkelijk gecombineerd worden met andere prints. Verticale strepen zorgen er bovendien voor dat je langer en dunner lijkt, een win-win situatie dus! Door een striped top te combineren met een jeans creëer je een casual look, maar met luxe accessoires is deze print ook voor andere gelegenheden heel geschikt. Ook de JOSH V collectie heeft veel tops en jurken met deze leuke print, check ze nu!

 

 

De stippen print

Ook de stippenprint zien we vaak terugkomen. Deze print kan heel opvallend zijn, maar kleine polka dots kunnen ook heel subtiel en stijlvol zijn. Over het algemeen is het een speelse print die zorgt voor een vrolijk en creatief gevoel in je look. Daarnaast is de print over het algemeen vrij vrouwelijk, maar door bijvoorbeeld leren laarzen toe te voegen, creëer je een edgy look, just how we like it!

 

 

De animal print

De dierenprint is een van de bekendste prints en tegenwoordig weer helemaal trendy. Een mooie luipaard-, panter-, of slangenprint maakt je outfit helemaal compleet en mag dus ook niet in je kledingkast ontbreken. Ga je voor een opvallende outfit, kies dan voor de panter- of luipaardprint en houdt de rest van je outfit neutraal. Ga je voor een stijlvolle en subtiele look, kies dan voor een top, jurk of rok met snake print. Combineer dit met een leuke blazer, luxe accessoires en een mooie skinny jeans en je outfit is compleet. You will look fabulous!

 

 

Quotes

Quotes zijn trending en worden vaak gebruikt op T-shirts en knitwear. Deze quotes maken de kleding uniek en ze zijn geschikt voor bijna elke gelegenheid. Je kunt deze items eindeloos combineren met bijvoorbeeld een blazer of jack en een rok of jeans. In combinatie met leuke accessoires zie je er altijd perfect uit. In elke collectie van JOSH V zijn een aantal leuke T-shirts en truien met quote te vinden. Rock this trend!

 

 

TIPS OP HET GEBIED VAN PRINTS

Tip 1: Combineer patronen van verschillende formaten

Laat één print altijd de boventoon voeren in je look. Verschillende prints zijn goed te combineren, maar let op dat je voor prints van verschillend formaat kiest. Wanneer je dit doet, ontstaat er een spannend geheel in je outfit. Gebruik dus één grotere print en ondersteun deze met kleinere prints

 

Tip 2: Laat bij elke print dezelfde kleuren terugkomen

Wanneer je prints gaat combineren, zorg er dan voor dat in elke print dezelfde soort kleuren terugkomen. De prints zijn dan wel verschillend, maar doordat de kleuren overeenkomen wordt je look toch een geheel.

 

Tip 3: Laat altijd de print met het grootste formaat overheersen

Het is belangrijk dat de print met het grootste formaat het meest voorkomt in je outfit. Op deze manier zijn de prints goed in verhouding en ontstaat er een mooie balans in je look.