0
veilig betalen
0
22/11/2019

5X de leukste party outfits

josh-v-party-outfits-2019-desk

De leukste dagen van het jaar komen er weer aan! Gezellige kerstdiners en -feestjes staan alweer op de planning. Maar ook komt 2020 om de hoek kijken. En 2019 wil je natuurlijk stijlvol afsluiten om het nieuwe jaar nog mooier te beginnen! Meer redenen voor jou om een paar prachtige items aan te schaffen voor de feestdagen. Maar welke items worden het dit jaar? Glitters and sparkles are always a good idea. Om jou te helpen bij je ultieme party look voor de feestdagen hebben wij een paar geweldige outfits op een rijtje gezet.

Feestelijke jurken

Ready for a touch of feminine and party at the same time? Ga dan voor een schitterende glitterjurk! Glitterjurken zijn er in oneindig veel variaties. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een jurk met pailletten, lurex details of strass steentjes. En wil je voor een mooie lange jurk gaan of juist shinen in een kort exemplaar?

In de JOSH V Party Edit ’19 collectie vind je een perfect glitterjurkje: de JOSH V Rebel jurk. Met deze party dress maak je zeker weten een statement op ieder feestje. De jurk is gemaakt van een semi-transparante stof met glitter look. So you will shine babe! Complete the look met een stijlvolle handtas of clutch en thigh high boots en je bent ready to go.

Ben je op zoek naar iets anders dan jurken met glitters of pailletten? Ook jurken met luxe details, zoals satijnen revers of lurex afwerkingen zijn ultra feestelijk. Bij JOSH V hebben we een prachtige selectie gemaakt van stijlvol party wear. Onze favoriet? De JOSH V Romance blazerjurk! De satijnen revers en riem in combinatie met de goudkleurige knopen creëren een instant feestelijke en tegelijkertijd chique uitstraling. Ga jij voor een shiny glitterjurkje of een aangesloten midi-jurk met luxe details?

josh-v-party-outfits-2019-rebel-jurk

Party ready in velvet jaguar

Velvet, ook wel fluweel, straalt ultieme luxe en feestelijkheid uit. Het heeft een glimmend effect wat net dat beetje “extra” toevoegt aan je look. Velvet jurken, rokken, broeken en tops zijn super party proof en dus een echte go tijdens de feestdagen.

In de nieuwe partycollectie van JOSH V vind je verschillende items met een fluwelen jaguarprint. Ga all-over in velvet jaguar met de JOSH V Renate jurk. Of voeg een touch of velvet jaguar toe aan je look met de Toi body of Jenna rok. Style jouw velvet rok tijdens de feestdagen af met een elegante one-shoulder top of draag het na de feestdagen met een basic T-shirt en edgy sneakers. Ook de body is zowel feestelijk als casual te dragen. Be party ready met de velvet jaguar items van JOSH V!

LEUK WEETJE: fluweel is van oorsprong een luxe stof dat vroeger gemaakt werd van zijde. Alleen koninklijke families en rijke mensen konden dit dan ook veroorloven om te dragen. Vandaag de dag wordt fluweel voornamelijk van katoen gemaakt en is het toegankelijk voor iedereen.

josh-v-party-outfits-2019-renate-jurk

Glitter suits

Wil jij all the way gaan tijdens de feestdagen? Ga dan voor een opvallend glitterpak! Iedere power vrouw needs a glitter suit in haar garderobe. Draag net zoals Josh de JOSH V Blinne blazer in combinatie met de JOSH V Poppy broek. Het goudkleurige lurex op het pak zorgt ervoor dat dit item zich perfect leent voor de feestdagen. Maar ook kun je de glitter blazer combineren met het Jannis glitterrokje. Super sparkling and feminine! Maak je outfit af met sieraden, statement schoenen en een mooie tas voor de ultimate party look.

Als de feestdagen voorbij zijn kun je een glitterbroek of glitterblazer ook nog heel goed apart van elkaar dragen. Draag bijvoorbeeld een glitter pantalon met een oversized sweater en opvallende sneakers voor een perfecte everyday look.

josh-v-party-outfits-2019-blinne-blazer

Party chic

Be party chic en sophisticated met een mooi tailored pak! De Blossom blazer in combinatie met een de Pasha broek maken jou instant party chic. De satijnen details op de broek en het colbert zorgen ervoor dat dit item zich perfect leent als een ultieme party outfit. Complete jouw look met gouden en zilveren accessoires en vergeet als finishing touch onze see through pumps niet.

josh-v-party-outfits-2019-blossom-blazer

Bekijk de collectie met party wear van JOSH V voor welke party outfit jij dit jaar gaat. Gaat jouw voorkeur uit naar een glitterpak voor tijdens het kerstdiner of een velvet midi dress tijdens Oud & Nieuw? Let’s shop your party outfit!

IT’S THE MOST WONDERFUL OUTFIT OF THE YEAR

josh-v-party-outfits-2019-collage