0
veilig betalen
0
29/10/2019

Animal prints zijn hot!

josh-v-animal-print-suits-winter

Animal prints zijn de nieuwe basics onder de echte fashionista’s. Als je nog geen item met een dierenprint in de kast hebt hangen, dan is de tijd nu aangebroken! Dit jaar kun je echt niet meer om deze trend heen. Zebraprint, slangenprint of panterprint, what’s your wild side? Lees snel verder hoe je de animal print combineert en welke dierenprints je in de nieuwe collectie van JOSH V vindt.

Welke animal prints zijn anno 2019 een trend?

Al sinds de 18e eeuw zijn animal prints in de mode. Toendertijd was het erg populair, omdat het dragen van een dierenprint een gevoel van macht, status en luxe gaf.

Anno 2019 zijn animal prints een echte fashion statement, waarbij alles mogelijk is en er geen gekke combinaties bestaan. De panterprint of luipaardprint is alweer een tijdje helemaal on trend. Jurken, broeken en tops met leopard print zien we geregeld bij verschillende modemerken voorbijkomen. Maar ook de zebraprint en snake print zijn erg populair en zien we steeds vaker in het straatbeeld.

Een nieuwkomer dit jaar is de koeienprint. Jurken, rokken, tassen of boots met koeienprint spotten we steeds vaker bij bekende influencers en mode-iconen.

Hoe draag je de animal print?

Ondanks dat de animal print al een tijdje in de mode is, blijft het lastig hoe je dit printje combineert en draagt. Wij geven jou tips hoe je dit printje rockt!

Een casual animal print look
Houd jij van een casual look? Ook met animal prints kun je zeker weten een casual look creëren. Voeg in dat geval één item met dierenprint toe aan je look. Combineer bijvoorbeeld een leopard print blouse met een straight fit broek en stoere boots. Of ga juist voor een broek met leopard print in combinatie met een zwarte, grofgebreide trui en boots. De JOSH V Christine blouse met jaguarprint of JOSH V Pasha broek met jaguarprint zijn voor deze look hele leuke opties!

Van top tot teen in animal print
Durf je een stapje verder te gaan met de animal print? Layer en mix de dierenprints! Je hoeft niet bang te zijn om hiermee de fout in te gaan, want veel mag en kan. Niks is te gek. Combineer bijvoorbeeld een slangenprint jas met een leopard print blouse. Op de catwalk spotten we dit al geregeld.

Maar ook kun je de dierenprint helemaal rocken door hem ‘all over’ te dragen. Ga bijvoorbeeld voor een full look in jaguarprint met die nieuwe items van JOSH V. Combineer net zoals Josh de Blossom blazer, Cyril top en Pasha broek in jaguarprint met elkaar.

Ben jij dus een echte fashionista en kun je het niet laten bij één dierenprint? Mix en match en ga van top tot teen in animal print.

Business outfit met animal print
Kun je animal printed items dragen naar werk? Natuurlijk! Het geheim is: doe het met mate. Combineer bijvoorbeeld een blouse met snake print met een nette, zwarte pantalon of ga voor een leopard maxi-rok in combinatie met een zwarte blouse. Maar natuurlijk kun je je business look ook stijlen met trendy accessoires in animal print. Bekijk snel de stylish office wear van JOSH V voor inspiratie.

Kleurrijk in animal prints
Naast dierenprints zijn felle kleuren ook regelmatig terug te zien op de catwalk en in het straatbeeld. Steeds vaker zien we dat deze twee trends met elkaar gecombineerd worden. In plaats van een zebraprint in de kleuren zwart en wit, zien we dit printje ook in kleurrijke combinaties zoals neongeel en zwart. Neon meets animal prints!

Animal printed accessoires
Schoenen met crocostructuur, scrunchies met luipaarddessin, tassen met slangenprint, accessoires met dierenprint maken jouw outfit helemaal af. In de nieuwe Fall/Winter collectie van JOSH V vind je verschillende tassen en schoenen met crocostructuur, zoals de Amber tas, Lotta boots en Lola boots. Deze items kun je heel goed combineren met de nieuwe JOSH V items met jaguarprint.

De leukste dierenprint items van JOSH V

Bij JOSH V houden we van de dierenprint trend. In de nieuwe Winter ’19 collectie van JOSH V vind je dan ook verschillende items met jaguarprint. Een unieke print die jouw look instant stylish maakt. Maar ook tassen en schoenen met crocostructuur vind je terug in de collectie.

Bekijk snel de gehele collectie met animal prints van JOSH V.