0
veilig betalen
0
12/10/2021

Casual in our new homewear

josh-v-casual-homewear-co-ords

JOSH V is not just a fashionbrand, but an entire lifestyle’ – Met deze boodschap in gedachten is het team aan de slag gegaan en hebben zij alles uit de kast gehaald om de ultieme JOSH V HOMEWEAR collectie te ontwerpen. De collectie kenmerkt zich door de luxury look & feel, waarin je je stijlvol én comfortabel voelt. Maak van de badkamer je eigen home spa.

Creëer  je eigen thuis spa

Thuisblijven voelde nog nooit zo goed als met de nieuwe items uit de JOSH V HOME collectie. De collectie is voorzien van luxe badjassen, handdoeken en gezichtshanddoeken, waardoor je het gevoel krijgt alsof je in een luxe spa bent. Zowel de ESMAY Handdoeken als de LOUVE Gezichtshanddoeken zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en voelen heerlijk zacht aan. De handdoeken zijn voorzien van een goud geborduurd JOSH V-logo aan de voorzijde voor een extra luxe en unieke uitstraling. 

De ELIANA Badjas is net zoals de handdoeken een duurzamere keuze. De badjas heeft een heerlijke oversized fit en is voorzien van een bijbehorend ceintuur, waarmee de badjas gesloten kan worden. Ook is de badjas voorzien van gouden details en wordt de hij geleverd in een luxe JOSH V Home giftbox.

josh-v-homewear-co-ords-marie-stella-maris

Comfy homewear

Niet alleen is er een JOSH V BATH collectie verkrijgbaar, ook komt er eind oktober een geweldige JOSH V HOMEWEAR collectie aan. De JOSH V HOMEWEAR collectie zal verkrijgbaar zijn in de kleuren off-white, light latte en light grey melange. Er is gekozen voor een neutraal kleurpalet, zodat de items tijdloos zijn en makkelijk met elkaar gecombineerd kunnen worden. De JOSH V HOMEWEAR collectie zal bestaan uit items die zo comfortabel zijn dat je ze nooit meer uit wil doen. Denk aan crop tops met dreamy details, hoog getailleerde joggingbroeken en uiteraard mogen comfy sweaters niet ontbreken. 

This is exactly what we need for the colder days to relax at home!

josh-v-casual-homewear-co-ords

Me time

Denk je even in in het volgende scenario: je komt thuis van een lange werkdag en bij thuiskomst vind je jouw JOSH V HOME artikelen op de deurmat. Hét moment voor een relaxt avondje in jouw nieuwe cosy JOSH V HOMEWEAR items. Wij hebben speciaal voor jou 3 tips op een rijtje gezet om helemaal tot rust te komen. 

  1. Neem een warme lange douche – Dit is een heerlijk moment om even tot rust te komen en die ene scrub die je al veel te lang in de kast hebt staan uit te proberen. Daarnaast is het ook een perfect moment om je nieuwe ESMAY handdoeken te gebruiken en de ELIANA Badjas aan te trekken voor een totale ‘thuis spa’ vibe!

  2. Movienight – extra lekker op een koude winterdag of regenachtige herfstdag. Kruip op de bank in jouw nieuwe super cosy JOSH V HOMEWEAR outfit. 

  3. Geef je nagels een kleurtje – Maak een kopje thee met de Freedom Bird theepot en schenk deze in de Stripes kop en schotel set. Kies je favoriete nagellak kleur en pak ook alvast een goed boek, zodat je die kan lezen tijdens het drogen van je nagels. 

josh-v-casual-homewear-towels

Shop nu de JOSH V BATH collectie via de website en houd de socials in de gaten voor de lancering van de JOSH V HOMEWEAR collectie – stay tuned!