0
veilig betalen
0
4/10/2018

Date outfit inspiratie

josh-v-date-outfit-inspiratie-desk

It’s date night! Of het nu een first date is met je crush of een avond uit met je boyfriend, je wil er natuurlijk fantastisch uitzien! Dagen van te voren ben je dus al aan het bedenken wat je aan gaat doen. Dat mooie jurkje? Of toch die rok gecombineerd met jouw favoriete T-shirt? Het belangrijkste is dat je kiest voor een outfit die lekker zit en die past bij wie jij bent. Blijf dus bij je eigen stijl en trek iets aan waar je je mooi in voelt. Dit straal je dan ook uit! Wij zetten een aantal outfits voor je op een rijtje, zodat jij de perfecte look kunt samenstellen.

Outfits

Een rok

Een rok is altijd een goede keuze, omdat dit item super vrouwelijk is. Kies bijvoorbeeld voor een mooie flowy rok die tot de knie valt. Voeg hier een T-shirt aan toe voor een casual look. Ook met een fashionable top creëer je een mooi geheel. Een langere rok kun je het beste combineren met een mooi paar hakken. So classy! Een kortere rok kun je juist weer beter combineren met een wat gekledere top of blouse. Voeg hier een paar sneakers aan toe en je bent er helemaal klaar voor.

josh-v-date-outfit-inspiratie-rok

Een high waist jeans

Dit is de perfecte jeans voor een date. Je taille wordt bij deze broek namelijk mooi benadrukt en je vormen worden mooi geaccentueerd. Draag hier een leuke top op en voeg eventueel nog een blazer of jacket toe. Wil je een sexy chique look? Voeg dan nog een paar mooie pumps toe. Zijn hakken niet echt jouw ding? Draag dan een paar nette sneakers om de perfecte casual chique look te creëren. Het is tegenwoordig erg populair om contrasten toe te voegen aan jouw look. Een jeans met pumps of een rok met sneakers. Het kan allemaal!

josh-v-date-outfit-inspiratie-jeans

Classics

Met een paar essential items zit je altijd goed! Kies daarom eens voor de ik-heb-er-bijna-niks-aan-gedaan-maar-zie-er-super-uit look. Met deze casual chic look zul je sowieso indruk op hem maken. Draag bijvoorbeeld een mooie skinny jeans en combineer dit met een casual T-shirt, een leren jacket en leuke enkel laarzen. Voeg ten slotte ook nog een mooie classic trenchcoat toe en jouw look is compleet!

josh-v-date-outfit-inspiratie-essentials

Een jurk

Een jurkje is altijd leuk voor een date. Zeker de little black dress is een perfecte optie. In deze kleur zie je er namelijk heel classy uit en zwart slankt ook heel erg af. Win-win situatie dus! Voeg daar een aantal accessoires in een andere kleur aan toe, om wat meer kleur aan te brengen in je outfit. In de zomer kun je natuurlijk ook kiezen voor een mooi zomerjurkje of een zwierige maxi dress. Kies in dit geval de jurk die het beste past bij jullie date. He will love it!

josh-v-date-outfit-inspiratie-jurk

Tips:

1. Draag niet teveel accessoires

Sieraden kunnen zorgen voor dat extra wow-effect. Hou het echter wel subtiel. Kies bijvoorbeeld voor 1 statement item of draag een aantal kleinere, fijne sieraden. Bijvoorbeeld een mooi fijn armbandje of een klein kettinkje. Zo wordt de aandacht niet te veel afgeleid van je outfit. Wanneer je te veel sieraden draagt, wordt je date bovendien ook te veel afgeleid. Ook op het gebied van make-up en parfum geldt: not too much!

2. Niet te strak

Natuurlijk mag je er tijdens je date sexy uitzien, maar overdrijf niet. Kies dus niet voor een te strak jurkje of een outfit die te bloot is. Zeker wanneer jullie gaan uiteten, is een te strak jurkje niet echt geschikt. Na het eten, zal het jurkje namelijk nog net iets strakker zitten. Bovendien moet je je ook op je gemak voelen in je kleding. Een outfit die te strak zit, zorgt er voor dat je te erg afgeleid bent.

3. Laat jezelf zien

Natuurlijk mag je wel altijd kiezen voor een outfit die iets van je lichaam laat zien. Kies bijvoorbeeld voor korte mouwen of draag een outfit waar je benen in te zien zijn. Zolang je outfit maar classy blijft, is er geen probleem.

4. Kies de juiste schoenen

Hou je van mooie pumps? Dit is altijd een goede optie, maar zorg er dan wel voor dat je schoenen ook lekker zitten. Wanneer je een stukje moet lopen, is het niet zo handig wanneer je pijn krijgt aan je voeten. Wil je liever geen hakken aan? Ook andere schoenen zijn erg geschikt voor een date. Kies bijvoorbeeld eens voor een paar mooie loafers of enkellaarsjes. Ook dan zie je er super fashionable uit! Extra tip: trek op je eerste date geen nieuwe schoenen aan. Blaren of pijnlijke voeten zijn een echte no-go!

5. Een jurkje en hakken

Weet je op het laatste moment nog steeds niet wat je aan moet en heb je dus mega veel stress? Don’t worry! Een jurkje met hakken werkt altijd! Dit is namelijk altijd een goede combinatie wanneer je een date hebt. Let er wel op dat het jurkje niet te kort is en de hakken niet te hoog. Wanneer je hier op let, komt alles goed!

josh-v-date-outfit-inspiratie-josh-date-night

Met deze tips stel jij de perfecte outfit samen voor jouw volgende date! Make them fall in love with you girls!

josh-v-date-outfit-inspiratie-collage