0
veilig betalen
0
1/02/2021

De 4 grootste fashion trends | voorjaar 2021

josh-v-blazerjurk-snakeboots-snaketas

Eind februari stonden we allemaal nog met onze schaatsen op het ijs. In korte tijd is dit flink veranderd. De temperaturen stijgen en we kunnen steeds vaker genieten van het zonnetje. Spring 2021 is almost here! Natuurlijk kun je niet vroeg genoeg beginnen met het shoppen van jouw lentegarderobe, maar wat zijn nou precies de fashion trends van dit voorjaar? Wij hebben de leukste lente trends van 2021 voor jou op een rijtje gezet. Read on!

Snake print – dé animal print van spring 2021

We love snake prints! Al jaren zijn animal prints niet weg te denken uit het modebeeld. Dit voorjaar mag de snake print niet missen uit jouw garderobe. De snake print is vrouwelijk en stoer tegelijkertijd en zorgt voor een uitgesproken outfit zonder er veel voor te hoeven doen. Combineer bijvoorbeeld een mooie denim met een elegante top en stijl de outfit af met een paar stoere snake print boots & bijpassende snake print tas. Of combineer deze mooie snake accessoires met een chique blazerjurk – the choice is yours.

De snake print wordt in allerlei kledingstukken, schoenen en accessoires verwerkt. De trend komt voor in verschillende kleuren, er is dus voor ieder wat wils. Wij combineren de snake trend graag met rustige earth tones. Kies jij voor de Sandrine snake print jurk gecombineerd met de classy Amanda Heels, of juist voor Nienke snake print boots gecombineerd met de stoere Melika denim en Elodie Top? De snake print is een echte spring ’21 musthave!

josh-v-trends-spring-merle-latte

De modekleur voor spring 2021: aardetinten

Aardetinten zijn the way to go aankomend lenteseizoen. Kleuren zoals sand, mocha, indian tan en latte kun je zien als prachtige aardetinten en mogen niet ontbreken in jouw lentegarderobe. Earth tones zijn zachte, eigentijdse en neutrale kleuren die je eenvoudig met elkaar combineert. Dus voor Spring 2021 geldt: when in doubt, wear earth tones!

Voor de spring ’21 collectie liet ook JOSH V zich inspireren door de beauty of nature, zoals de kleuren van prachtige zonsondergangen en diepe aardse tinten. Warme bruintinten en zachte kleuren zoals Cream en Lily Pink zie je dan ook veel terugkomen in de collectie. Verrijk je garderobe met deze prachtige JOSH V aardetinten.

Een leuke, bijkomende trend die je met aardetinten heel goed kunt volgen is “tonal dressing”, een look die bestaat uit dezelfde soort kleuren. Deze trend is helemaal hot, maar hoe kun je deze trend rocken? Wij geven tips!

Tip 1
Speel met de verschillende tinten van dezelfde kleur. Hierdoor houd je je look gevarieerd en uniek. Combineer bijvoorbeeld de Fiona Jumpsuit in de kleur Sand met de Chrishell jas in de kleur Blond.

Tip 2
Layer your look met items in dezelfde kleur. Hierdoor creëer je dimensie in je look.

Tip 3
Mix en match verschillende texturen met elkaar. Dit zorgt voor diepte en een leuk contrast in je look. Combineer bijvoorbeeld de Valentina blouse in de kleur Stone met de Holly broek in de kleur Ecru.

Tip 4
Maak gebruik van matchy accessoires, zoals een leuke handtas, riem of sieraad.

Met tonal dressing straal je luxe en elegantie uit op een minimalistische en chique manier!

josh-v-suit-aardetinten-snakeprint

Denim: De go-to-trend van lente 2021

Denim raakt natuurlijk nooit uit de mode, maar de focus op denim is dit voorjaar wel heel groot! Dit is niet zo gek gezien je denim met van alles kunt combineren. Benieuwd naar de trendy denim styles voor spring ‘21? Lees dan verder!

Double denim

Een trend die je zeker dit voorjaar voorbij ziet komen is de double denim trend. De naam zegt het al, je combineert twee soorten denim kledingstukken met elkaar. Draag bijvoorbeeld een jeans of denim short in combinatie met een denim jacket. Een tip die wij je mee willen geven is om te kiezen voor matchende denim items zodat je look één geheel is.

josh-v-denim-rok-jacket-essentials

Boyfriend jeans

De boyfriend jeans blijft ook dit voorjaar een trend. Het is een jeansstijl die erg geliefd is gezien de broek comfy is, maar tegelijkertijd ook stijlvol. De broek heeft een vrij stoer uiterlijk, daarom combineren wij hem graag met een elegante top of blouse. Draag hem met een hak voor een feminine look!

Criss Cross jeans

Dit voorjaar zien we ook een nieuwe trend opkomen: de criss cross jeans. De criss cross jeans is een broek met een asymmetrische knoopsluiting voor een speels effect. Combineer de broek met een mooie top en een blazer and you’re good to go!

Jeans met split

Een andere denim broek waar wij helemaal fan van zijn is de jeans met split. Het voordeel van de split jeans is dat je benen langer lijken, yay! Maar dat is niet het enige, de split jeans zorgt er ook voor dat je schoenen goed zichtbaar zijn. Je kunt de broek met allerlei soorten schoenen combineren. Een hak, sneaker of een stoere boot, het kan allemaal! De split jeans komt voor in zowel flared, baggy en skinny varianten. De split geeft net even een extraatje aan je look, we love it.

Do it yourself! De split jeans is makkelijk zelf te maken. Gebruik een tornmesje om de naden van de zij-naad los te maken tot hoe hoog je de split wil hebben. Zoom het losgemaakte gedeelte om en voilà, je hebt je eigen split jeans gemaakt.

josh-v-denim-jeans-essentials

Incoming trend: Vegan leather

Vegan leather, dit is een term die we de afgelopen tijd steeds vaker voorbij zien komen. Vegan leather wordt gemaakt van de materialen polyurethaan (PU) of polyvinylchloride (PVC). Deze materialen zijn een diervriendelijk alternatief voor echt leer.

Een lange tijd waren mensen geen fan van nepleer, het werd gezien als een materiaal dat geen luxe uitstraalt. Inmiddels leven we in de 2021, waar we ons steeds meer bekommeren om dierenleed – dus met een diervriendelijk alternatief scoor je beter dan ooit! Wij zijn fan!

De leather look is dit jaar een grote trend, dus wij hebben wat stijltips voor jou op een rijtje gezet:

  • Draag de vegan leather Ace Broek in combinatie met de bijpassende vegan leather Moriah Jacket.

  • Kleed je stijlvolle JOSH V outfit af met de vegan leather Eloah Tas.

  • Ga voor een stoere spring ’21 look en draag de vegan leather Marym Broek met de Mila Top en een bijpassend JV Bloom Blazer in de kleur Black.

Geïnspireerd geraakt na het lezen van deze fashion trends? Shop nu de JOSH V Spring ’21 collectie.

josh-v-leather-blazer-skirt-snakeprint