0
veilig betalen
0
4/03/2019

De logo trend is terug

josh-v-logo-trend-trui-desk

De logo trend is terug! In de jaren ’80 waren logo’s al populair bij merken als Versace en Fendi, maar de comeback ervan is even better. Tegenwoordig zijn de met logo bedrukte kleding en accessoires van merken als Balenciaga, Dior en Gucci helemaal hot and happening. Ook op social media is menig it-girl gehuld in een trending outfit met logo’s. Wil jij ook net zo fashionable en logomania-proof voor de dag komen? Lees dan snel verder voor outfitinspiratie die je niet wilt missen!

Complete logo look

Ben je een échte JOSH V fan en mag iedereen dat weten? Zoek dan niet verder! Van logo bedrukte kleding tot schoenen en accessoires – we’ve got it all. Ga voor een look bestaande uit een trui of T-shirt bedrukt met het unieke JOSH V logo, gecombineerd met een logo tas en schoenen. Wil je je outfit helemaal afmaken? Kies dan voor één van de leren logo riemen en sieraden die je look nog meer laten stralen.

josh-v-logo-trend-outfit

Logo outfit

De met logo bedrukte truien en T-shirts zijn door het unieke artwork met V-logo echte collectors items. Beiden zijn gemaakt van een hoge jersey kwaliteit waardoor je er niet alleen fabulous uitziet, maar ook comfortabel je dag doorkomt. Wat wil je nog meer?

josh-v-logo-trend-look

Touch of logo accessoires

Is een totale logo look niet helemaal jouw ding, maar houd je wel van een subtiel logo detail in de vorm van een accessoire? We’ve got you covered! Zo is er de keuze uit verschillende soorten V-logo tassen en schoenen. Door de ruime keuze aan verschillende kleuren en materialen zorgt dit voor eindeloos combineer plezier, waardoor jij op elke gelegenheid logo-proof verschijnt. Op het gebied van JV sieraden is de keuze enorm. Voor een klein detail kun je kiezen voor een paar mini oorbellen voorzien van het unieke V-logo. Toch liever een statement maken? Ga dan voor grote opvallende V-logo oorbellen gecombineerd met ringen en een ketting met V-pendant. Alle sieraden zijn gemaakt van hoogwaardige plated kwaliteit zodat je er extra lang van kan genieten – Shine bright babe!

josh-v-logo-trend-accessoires