0
veilig betalen
0
27/02/2019

De trend van het moment: slangenprint

josh-v-trend-slangenprint-desk

Vanaf het moment dat de grote modehuizen zoals Chloe, Fendi en Tod’s tijdens Fashionweek hun modellen gehuld in slangenprint de catwalk op stuurden waren we verkocht. Move over leopard items, slangenprint is het helemaal – in welke vorm of maat dan ook. Maar hoe combineer je deze dierenprint met je huidige garderobe?

Hoe draag je slangenprint

Slangenprint kan op verschillende manieren gedragen worden. Heb je geen idee waar je moet beginnen? No stress! Wij hebben voor jou een aantal heerlijke looks op een rijtje gezet.

Totale slangenprint outfit

Ben je niet bang om op te vallen en wil je all out gaan? Hul jezelf dan in een head to toe slangenprint. Ga bijvoorbeeld voor een maxi dress gecombineerd met heels of boots voor een statement look.

josh-v-trend-slangenprint-lange-jurk

Ga voor een statement item

Wil je de aandacht leggen op één item van je look, en de rest rustig houden? Een top in slangenprint is hier perfect voor! Combineer deze top met een mooie jeans of suèdine legging en you’re ready to go!

josh-v-trend-slangenprint-jurk

Slangenprint accessoires

Is de snakeprint trend nog nieuw voor jou en wil je voorzichtig beginnen? Ga voor een look met een subtiele touch of snake. Bijvoorbeeld een slagenprint riemen van de slangenprint tassen Hierdoor maak je jouw outfit in een handomdraai vele malen spannender én ben je helemaal on trend.

josh-v-trend-slangenprint-accessoires