0
veilig betalen
0
15/02/2021

4 onmisbare items voor elke dames garderobe | ESSENTIALS collectie

josh-v-essentials-jurk-laarzen-tas

Elke vrouw heeft het in haar kast: een basis garderobe. Dit zijn items die populair blijven, altijd goed staan en makkelijk te combineren zijn. Kortom, ze zijn tijdloos! Wij hebben een lijstje gemaakt van essential items die niet in jouw kledingkast mogen ontbreken. Lees verder!

De spijkerjas

De spijkerjas is zo’n item dat elk jaar weer terug te zien is in het modebeeld. Een spijkerjas staat altijd goed en denim is daarnaast een tijdloos materiaal. Het is daarom ook handig als je één goede basis spijkerjas hebt. Maar wat is nou een goede basis spijkerjas? En hoe kun je de spijkerjas het beste dragen? Wij geven tips!

De ideale basis spijkerjas hangt af van jouw stijl. Gezien een spijkerjasje een stoere look heeft, vinden wij een cropped model een echte musthave. Door het korte model heeft het jasje toch nog een feminine pasvorm. We love the denim on denim trend – voor de perfecte lente look combineer je de JOSH V Floor jacket met het bijpassende JOSH V Noelle denim rokje en de JOSH V Taniya top. Stijl de outfit af met de JOSH V Leanna boots en je bent helemaal ready to go!

Houd je toch meer van een stoere look? Ga dan voor een oversized spijkerjas voor dames. Met een oversized model zit je dit voorjaar helemaal goed. Stijl de outfit af met een rechte pantalon en een paar sneakers. Wil je voor een oversized spijkerjas gaan, maar het toch wat vrouwelijker maken? Combineer de jas dan met een jurkje en een paar hakken.

De spijkerjas is een perfecte overgangsjas. In Nederland hebben we te maken met seizoenen waarin de temperaturen per dag flink kunnen verschillen. Een denim jacket is daarom een mooie toevoeging aan je garderobe.

josh-v-essentials-spijkerjack-t-shirt

Sieraden

Mooie sieraden doen elke outfit opleven. Je doet er dus ook goed aan om te investeren in een basis set, die je met elke outfit kunt combineren.

Persoonlijke sieraden

Een trend die je veel voorbij ziet komen de laatste tijd, zijn sieraden met een verhaal of een persoonlijke touch. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ketting met initialen. Gebruik de initiaal van je geliefde, je zus, je bestie of van jezelf om je sieraad persoonlijker te maken. Bij JOSH V hebben we een speciale letterketting ontwikkeld – hierbij combineer de JOSH V Aideen of JOSH V Eliza ketting met een initial hanger.

Oorbellen

Oorbellen komen in alle soorten, maten en kleuren. Een paar mooie oorbellen maakt elke look compleet. Ben jij meer voor team goud- of zilverkleurige oorbellen? Tegenwoordig kun je beide kleuren met elkaar mixen! Zeker als je meerdere gaatjes in je oren hebt, dan is het leuk om verschillende type oorbellen en verschillende kleuren door elkaar te dragen

Onze ultieme earparty is een combinatie van de JOSH V Jony oorbellen, de JOSH V Abygail oorbellen en een (of meerdere) ear cuff(s). Een voordeel aan de ear cuff is dat je geen gaatjes in je oren hoeft te hebben. Uitproberen? Check de JOSH V Neila ear cuff met shiny strass stenen!

Armbanden

Ook een armband mag niet ontbreken in je sieraden stash. Een veel voorkomende trend zijn chunky en hammerd sieraden. Wij houden van deze trend! Combineer de zilverkleurige of goudkleurige Moana armband met de bijpassende Boassa ring voor een statement look

josh-v-essentials-onmisbare-items-jewels

Damespakken

Damespakken blijven ook dit jaar weer een onmisbaar item in je garderobe. Misschien ben je al fan of misschien overweeg je nog om er één aan te schaffen – bij JOSH V hebben we in ieder geval voor ieder wat wils. Een pak hoeft namelijk niet uit een traditioneel broekpak te bestaan, maar kan tegenwoordig ook een co-ord set zijn. Onder damespakken verstaan we dus ook lekkere jogginsuits en matching oufits. Mocht je dus nog geen fan zijn, dan beloven we dat je na het lezen van deze tekst net zo enthousiast bent als wij!

Hoe draag je een damespak?

Damespakken kun je op verschillende manieren dragen. Voor een belangrijke (online) afspraak kun je het beste een traditioneel zakelijk pak dragen. Voor deze gelegenheid is de JOSH V Zoya blazer gecombineerd met de bijpassende Kris broek ideaal. Wanneer je een wandeling door het park maakt met je date of vriend/vriendin, kies je wellicht sneller voor een casual pak. Wij zouden dan JOSH V Mabel blazer met JOSH V Quinn broek uit de kast pakken.

josh-v-essentials-zoya-blazer-kris-broek

Vaak bestaat een pak uit een blazer en een pantalon. Er is echter ook een trend gaande waarbij je verschillende kledingstukken met elkaar matched: de co-ord outfit. Hierbij combineer je bijvoorbeeld een rok met een blouse in dezelfde print. Makkelijk gestyled, maar bovenal ook super fashionable!

Als je wat vaker thuis zit, dan neig je misschien eerder naar een lekker huispak. Als je voor comfy wilt gaan, kun je kiezen voor een cozy joggingpak. De JOSH V Phili joggingsbroek gecombineerd met de JOSH V Shay sweater zit gegarandeerd mega comfy én ziet er stijlvol uit! Als het aan ons ligt is dit huispak de perfecte home outfit.

Hebben we je overtuigd om een damespak aan je garderobe toe te voegen? Ontdek de JOSH V power suits!

josh-v-essentials-joggingsuit-kort-lang

De sneaker

Wie kan er nou niet zonder een paar mooie sneakers? Een sneaker maakt elke outfit casual en is een echt fashion item die al tijden meegaat in de fashion wereld.

Hakken zijn natuurlijk hartstikke elegant en vrouwelijk, maar zijn niet het handigste paar schoenen voor de dagelijkse wandeling. Heb je toch een voorkeur voor een vrouwelijke look? Ga dan voor een paar mooie dames sneakers, de JOSH V Walker sneakers zijn hiervoor de perfecte optie. Met deze sneakers kun je gemakkelijk je dagelijkse 10.000 stappen zetten en zie je er ook nog eens fantastisch uit!

Een paar witte of beige sneakers zijn onmisbaar in elke schoenenkast. Deze kleuren passen overal perfect bij en kun je met bijna alle kleuren combineren!

josh-v-essentials-onmisbare-items-suit

Vind de essentiële items die het beste bij jou passen. Zo maak jij jouw kledingkast helemaal compleet en wordt het elke dag wat makkelijker om je outfit te stylen. Good luck girl!