0
veilig betalen
0
3/07/2021

Festival Essentials

josh-v-festival-essentials

Zon, drankjes en dansjes, het festivalseizoen is officieel begonnen! Maar wat doe je aan en wat neem je mee? Je wil natuurlijk fabulous op alle foto’s staan maar ook comfortabel de dag doorkomen. Wij helpen je!

Festival outfit

Stiekem is een festival één grote modeshow and you’re here to steal the show! Zorg dat je outfit van top tot teen on fleek is zodat jij te allen tijde camera ready bent. Een maxi dress of jumpsuit is perfect wanneer je benen nog niet bruin zijn maar je wel een luchtige en fashionable outfit aan wil.

Tijdens tropische tempraturen is een short of mini rok de perfecte oplossing. Maar hoe style je het? Een off-shoulder top past helemaal binnen de festival style én is perfect als je jouw schouders een kleurtje wil geven. Wil je jouw schouders juist bedekken, dan is een blouse een betere keus voor jou.

josh-v-festival-essentials-witte-jurk

Schoenen

Stoere boots en sneakers zijn perfecte festival schoenen om verschillende redenen. Ten eerste omdat ze een platte zool hebben waardoor jij zonder stress je dans moves kan showen. Ten tweede omdat ze je outfit een tikkeltje stoerder maken. Hierdoor straal jij een en al zelfvertrouwen uit.

josh-v-festival-essentials-belt-bag

Bag: de JOSH V Alex Bag

De JOSH V Alex bag is de ideale festival tas. Omdat de tas op 2 manieren te dragen is maakt het elke outfit helemaal af. De tas kun je normaal dragen als een schoudertas en je kunt de tas dragen als een stoere heup bag. Hierdoor heb jij je handen vrij voor het vasthouden van je drankje of het maken van foto’s met je besties. De JOSH V Alex Bag is super hot en gaat het ook zeker goed doen op jouw Instagram feed. De inhoud van je JOSH V Alex Bag is net zo belangrijk, zie hieronder een lijst met de nodige Essentials:

Zonnebril
Je ogen zullen je dankbaar zijn én het maakt je outfit helemaal compleet, shinen maar!

Zonnebrand
Hoe heerlijk de zon ook is, je huid heeft altijd bescherming nodig – verbranden isn’t a good look!

Lippenbalsem met spf
Je lippen verbranden is erg pijnlijk dus vergeet niet om deze ook een beetje liefde in de vorm van spf te geven.

Portable charger
Foto’s maken, je vriendinnen appen als je ze kwijt bent of liedjes Shazam’en, daar gaat je batterij. Een portable charger is dus geen overbodige luxe..

Contant geld
Voor het geval dat de pinautomaten het niet doen, en je niet afhankelijk hoeft te zijn van anderen.

Mini deo
Dansen in de zon kan een warme bedoeling worden en je wil natuurlijk wel de hele dag naar roosjes ruiken!

Elastiekjes
Als het warm is kan los haar je gaan irriteren, dus een elastiekje voor een staart of mooie vlecht is dan de perfecte oplossing.

Hand desinfecteergel of doekjes
Een festival is meestal niet de schoonste omgeving, dus desinfecteergel en doekjes zijn jouw beste vriend op en na het toilet.

Kauwgom
Wanneer je staat te dansen en ineens je droomman ziet staan, moet je natuurlijk wel met een frisse adem op hem af kunnen stappen ;).

josh-v-festival-essentials-inspiratie