0
veilig betalen
0
8/12/2021

Geef je huis een winterse glow up in 5 stappen

josh-v-home-vaas-josh-vase-desk

Het kan soms best lastig zijn om je huis gezellig en sfeervol in te richten. Met de juiste aanpak is je inrichting binnen een mum van tijd helemaal klaar voor de koudste dagen van het jaar. Om je snel op weg te helpen hebben wij special voor jou 5 tips op een rijtje gezet om jouw huis een winterse glow up te geven. 

STEP 1 | Get inspired

First things first. Het allerbelangrijkste is om inspiratie op te doen en in kaart te brengen welk interieur bij je past. Dit kan je doen doormiddel van het maken van een moodboard. Laat kleuren, vormen en materialen terugkomen en zorg dat het een geheel wordt. Zo bepaal je je eigen woonstijl. Op Pinterest kan je veel wooninspiratie opdoen. Op dit platform kan je een digitaal moodboard maken en je laten inspireren door de moodboards van andere accounts. 

josh-v-home-campaign-book

STEP 2 | Decide on colors 

Kleur zet de toon van de sfeer in je interieur en geeft je huis een persoonlijke touch. Hoe je kleuren combineert kan van grote invloed zijn op de stijl die je wilt creëren. Met kleur kan je niet alleen een statement maken, maar delen van je huis ook meer of juist minder benadrukken. Om een geheel te creëren is het belangrijk om maximaal 4 kleuren te kiezen die bij jou stijl passen. Houd je van een rustige stijl? Kies dan voor ton sur ton. Doordat je kleuren kiest uit dezelfde kleurenfamilie, versterken deze elkaar en creëer je een speelse schaduw in het huis. 

josh-v-home-vaas-josh-vase

STEP 3 | Choose an eyecatcher 

Kies een item of kleur waar alle aandacht naartoe gaat. Een eyecatcher in je interieur verwerken kan op veel manieren. Ga voor een bijzondere vorm bijzettafel, cosy vloerkleed of een sfeervolle vaas. Het zijn allemaal eyecatchers die je woning meer uitstraling geven. Stap uit je comfort zone en kies een felle kleur, opvallende vorm of een ander materiaal dan waar je normaal voor zou kiezen.

josh-v-home-vaas-plates

STEP 4 | Add some green

Niet alleen staan planten mega gezellig in je kamer, ze zijn ook nog eens goed voor je gezondheid. Een plant fleurt heel makkelijk je interieur op zonder dat het veel moeite kost. Houd wel rekening met de hoeveelheid daglicht en luchtvochtigheid die in de ruimte waar je de plant wil neerzetten is. In de woonkamer is meestal meer licht, waardoor je hier een grote plant kan neerzetten. Heb je geen ruimte voor een hele plant? Ga voor een bos verse- of droogbloemen in een mooie vaas.

josh-v-home-spiegel-mirror

STEP 5 | Bright as light

Sfeerverlichting is een must in je huis als het gaat om het creëren van een knus en gezellig gevoel. Voeg een mooie tafellamp naast de bank toe of een schaal met romantische kaarsen op de salontafel. Denk ook eens aan geur kaarsen, deze geven niet alleen veel sfeer maar zorgen ook voor een heerlijke geur in huis.

josh-v-home-drip-kaarshouder

Ben jij benieuwd naar de items op de sfeer afbeeldingen? Neem dan snel een kijkje bij JOSH V Home en laat je inspireren!