0
veilig betalen
0
21/01/2019

Jassen soorten en maten JOSH V

josh-v-jassen-soorten-maten-desk

In een land zoals Nederland kun je natuurlijk niet zonder jas. Voorspelbaar is het weer namelijk zeker niet. Voor alle weersomstandigheden heb je een jas nodig: een stoer zomerjack, een regenjas, een stijlvolle trench coat of een lekkere dikke winterjas. Buiten het feit om of je een jas nodig hebt of niet, maakt het je outfit helemaal af. Een mooie jas geeft gelijk een goede eerste indruk; vaak is het namelijk het eerste item wat mensen zien. Een stijlvolle, trendy jas is daarom essentieel. We love jackets! Zoals je hierboven al kon lezen, is functionaliteit allang niet meer de enige functie van een jas. De jas moet modieus zijn, de juiste kleur hebben, passen bij de laatste trends en perfect aansluiten bij je lichaam. Het is dan ook een behoorlijke klus om de juiste jas te vinden. Om je te helpen bij deze lastige zoektocht, hebben wij verschillende soorten jassen op een rijtje gezet. Zo kun je precies zien wat voor soort jas perfect bij jou past deze winter!

Soorten jassen

De mantel 

De mantel; een lange, stijlvolle jas die forever trendy blijft. Stijl deze jas classy over een mooie jurk of breng je ‘edgy boyfriend jeans‘ look in balans met deze essential. Een mantel is een echte musthave voor de winter. Een zomervariant van de mantel is de welbekende trenchcoat. Tijdens de winter dagen neem je een lekkere wollen variant, in de zomerse dagen kies je voor een dunne, lichte versie. Deze lange jas zorgt voor een echte elegante, vrouwelijke look.

Faux-fur jas

It’s so fluffy! En wat is ie lekker warm! De perfecte eyecatcher voor in de herfst en winter. Faux-fur wil zeggen dat de jas gemaakt is van nep-bont. Met faux-fur zie je er zeker niet minder fabulous uit dan in echt bont én het is diervriendelijk. Dus ben je fan van bont? Kies faux-fur!

josh-v-jassen-soorten-maten-faux-fur

Leren jas

Een leren jasje is een echte must-have voor elke kledingkast. Het maakt elk essential item lekker edgy en het accentueert je inner-rock chick. Een leren jacket dient perfect als tussen jas als het nét te warm is voor een wat dikkere jas en het nét te koud is om geen jas te dragen. Met een rok, broek of jurk, een leren jasje suits it all. Wil je nu ook milieubewuster zijn? Kies dan voor een faux-leather jacket. Dit is een leren jasje gemaakt van nep- leer.

Suede jacket

Ook de afgeleide variant van het leren jasje past perfect bij jouw garderobe, het suede jacket! Wil je nou een stoerdere look creëren? Ga dan voor een item met veel details zoals een riempje, opvallende ritsen, of studs. Super fabulous! Hiermee maak je dit essential item super speciaal! Daarbij, in de wat koelere dagen kun je er een lekkere dikke trui onder dragen!

Sporty winterjas

Een gewatteerde winterjas met een capuchon is een perfecte manier om stylish de skipiste af te gaan. Toch fijn, een jas die tegen weer en wind kan én trendy is. Kies om nog meer op te vallen voor een lekker fel kleurtje of een metallic look. Geef vervolgens een vrouwelijke touch aan je look met mooie lange laarzen.

Met deze tips vind jij jouw perfecte jas, zodat jij er in de winter super fashionable uitziet. Shop jouw perfecte jas nu snel!