0
veilig betalen
0
26/06/2019

JOSH V fashion show

josh-v-fashion-show-desk

Zaterdag 22 juni vond de spectaculaire JOSH V Fashion Show plaats op het Friends of the Brands Summer Festival. Lees snel verder voor een terugblik op deze spectaculaire dag.

Friends of the Brands Summer Festival

Tijdens het Summer Festival waande je jezelf in de verschillende werelden van beauty, fashion, health & food, sport en travel. Diverse merken waren aanwezig op het Summer Festival met een geheel eigen ‘brand experience’. Van on trend fashionkraampjes tot aan lekkere foodkraampjes en interessante workshops. Maar ook het optreden van Do en de JOSH V Fashion Show behoorden zeker tot het hoogtepunt van het festival. Er was dus van alles te zien en te beleven tijdens deze zonovergoten dag!

josh-v-fashion-show-fashionreport-wonderwomen

Fashion show met influencers

‘Celebrating women’ is het hoofdthema van de nieuwste Fall ’19 collectie van JOSH V. Dit was dan ook de rode draad tijdens de spectaculaire fashionshow van JOSH V. Fashion is er namelijk voor iedereen, ongeacht maat of etniciteit. Op de catwalk schitterden dan ook prachtige modellen met verschillende maten en etniciteit, waaronder ook bekende social influencers Mascha Feoktistova (Beautygloss), Melanie Latooy, Isha van Dijk en Carolina van Dorenmalen (Foodie_ness).

josh-v-fashion-show-fashionreport-girlbosses

De JOSH V Fall ’19 collectie

De krachtige boodschap van de fashionshow is ook duidelijk terug te zien in de nieuwe herfstcollectie van JOSH V. Vrouwelijke silhouetten, power suits, opvallende knalkleuren en statement V-logo’s voeren de boventoon in de collectie. De nieuwe collectie heeft alles waarmee jij jezelf kunt uiten. Met iedere outfit maak je zeker weten een statement. Wil jij ook shinen in de nieuwste JOSH V items? De Fall ’19 collectie is vanaf juli te koop op JOSHV.com en in de JV Partner Stores.

josh-v-fashion-show-models-banner