0
veilig betalen
0
21/07/2021

JOSH V Home | Self-care summer day

josh-v-home-self-care

Take the time to do what makes your soul happy. Self-care is self-love en is dus heel belangrijk. JOSH V Home heeft de perfecte items voor de ultieme self-care Summer Day: voor thuis, in de tuin en op het strand.

10:00u | Time for a luxury home spa moment ?

“Give your body a little love, it deserves it” Na een fijne nachtrust is het tijd voor me-time. Start je dag met een luxurious home spa om heerlijk te genieten van jouw moment.

Laat je bad vol lopen of laat de douche heerlijk warm worden en steek de Marie-Stella-Maris geurkaars aan. Deze creëert een echte spa sfeer met luxe geuren en aroma’s. Deze heerlijke geurkaars heeft een tijdloos, warm en sensueel karakter en is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten.

De Marie-Stella-Maris douchegel in de geur Courage des Bois is een vloeibare zeep met Aloë Vera, die de huid hydrateert en verzorgt. Als je thuis een bad hebt kan je een pompje Marie-Stella-Maris douchegel in het warme water doen, waardoor er een heerlijk geurend schuimbad ontstaat. De warme ingrediënten sandelhout en patchoeli zorgen voor een klassieke nuance en een heerlijke ontspannen sfeer in jouw badkamer.

Hydration is key for the perfect skin. Goed hydrateren is super belangrijk om jouw huid jong, gezond en stralend te houden. De Marie-Stella-Maris bodylotion verzorgt en geeft heel veel liefde aan jouw prachtige huid. De bodylotion zorgt voor een zijdezachte en soepele huid. De geur ‘Objet’s d’Amsterdam’ heeft een tijdloos, warm en sensueel karakter waardoor jij de hele dag heerlijk ruikt.

Met de heerlijke producten van Marie-Stella-Maris start jij de Self-care summer day heerlijk fris en zen. Ontdek de volledige Marie-Stella-Maris op JOSH V Home voor meer inspiratie.

12:00u | Set the table, it’s brunch o’clock

“But first, brunch.” Na een ontspannen home spa routine is het tijd om te brunchen.

Wij houden van brunchen met heel veel lekkere zoete en hartige gerechten op tafel. Deze heerlijke gerechten moeten natuurlijk wel helemaal fashionable op jouw brunchtafel geserveerd worden. De Ovale dienbladen set in de kleur Brass is hier perfect voor. Maak je tafel helemaal compleet met de amazing roze Imperfect dienbladen die je gebruikt als borden. Maak het af met het Twig bestek voor de meest unieke en kleurrijke brunchtafel.

Brunch zonder thee is een no-go. Zet daarom je favoriete thee in de prachtige Freedom Bird theepot. Dit is een echte eyecatcher op jouw brunchtafel. De Stripes kop en schotel set mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken voor de ultimate look.

josh-v-home-self-care-plates

16:00u | Escape to the beach?

De zomer is begonnen en het zonnetje schijnt. Time for a beachy afternoon!

There’s no place like the beach. Het is de ultieme remedie voor alles waar je hart behoefte aan heeft: plezier, ontspanning, liefde en reflectie. De JV Gaya bag is de musthave voor een beach day. Deze handige grote tas heeft genoeg ruimte voor al jouw Beach Essentials en is ook nog eens super trendy. De ultieme fashionable strandtas!

Heerlijk ontspannen liggend in de zon of lekker beschut onder een parasol, nu is het tijd voor inspiratie voor je volgende vakantie. Proef de sfeer van Frankrijk met het prachtige ST. Tropez Soleil koffietafelboek en krijg inspiratie voor je trip to vive la France!

Dit prachtige boek is een ode aan de unieke “Joie de vivre” die iedereen doet terugkomen naar deze prachtige plek. Laat je inspireren door meer dan 300 foto’s van het legendarische verleden en ontwikkelende heden van St. Tropez.

Tafelboeken zijn erg inspirerend en een prachtige toevoeging als accessoire in jouw huis. Je shopt bij JOSH V Home de meest prachtige en inspireerde tafel boeken over reizen en mode.

josh-v-home-self-care-gaya-bag

20:00u | Let’s cozy up, couch potato ?

“A relaxing peaceful evening at home is one of life’s greatest pleasures”

Na een heerlijke middag op het strand is het tijd om te relaxen. Geniet van een rustige avond op jouw cozy bank met de prachtige handgemaakte Claudi kussens. De kussens zijn van een hoogwaardige kwaliteit en hebben een binnenvoering van 100% natuurlijke eendenveren. Deze prachtige kussens zijn echte eyecatchers in jouw woonkamer. Op deze foto vind je de kussens: Quinn, Gabri en Tanja.

Om je kussens heerlijk fris te laten ruiken is de Eau de Lavande linnen mist van Marie-Stella-Maris ideaal. De heerlijke geur van linnen heeft een ontspannend en rustgevend karakter en de combinatie met lavendel en eucalyptus zorgen voor een delicate en kalmerende geur. Zo kun jij heerlijk relaxt op de bank tot rust komen tussen je zachte cozy kussens.

Benieuwd naar alle andere prachtige kussens van Claudi? Neem snel een kijkje op JOSH V Home voor de hele collectie.

josh-v-home-sierkussens

22:00u | Time for bedtime books

No phones in bed! Na een cozy avondje op de bank is het nu al lekker vroeg tijd voor bed, met een heerlijk kopje thee en een prachtig boek.

Heerlijk ontspannen in bed, de tijd nemen om je rust te vinden en te genieten van het prachtige Athens Riviera koffietafelboek. Dit boek bestaat uit prachtige foto’s van onder andere: het vernieuwde Four Seasons Astir Palace, nachtclub Island en de ongerepte stranden, kunst en cultuur. Perfect om heerlijk weg te dromen over het prachtige Griekenland.

Na deze ontspannen dag is het tijd om je nachtrust te pakken, sleepwell beauty!

josh-v-home-coffee-table-book

Meer zien van de nieuwe JOSH V Home stijlen? Klik dan hier en ontdek de volledige collectie!