0
veilig betalen
0
30/04/2021

JOSH V Society | Spaar voor fantastische cadeaus

josh-v-society-spaar-cadeaus-jvls

Eindelijk is het zo ver, de JOSH V Society is gelanceerd! Vanaf nu kun je member worden van de society en sparen voor exclusieve rewards, interessante kortingen, exclusieve events en nog veel meer!

Deze privileges worden aangeboden door JOSH V en een aantal van Josh haar favoriete brands. Dit betekent dat jij dus ook kan genieten van alle behandelingen, items en kortingen die je vaak voorbij ziet komen op onze social mediakanalen. Tijdens de lancering kun je voor leuke rewards sparen van de volgende brands: Rituals, Cosmo hairstyling, Delete waxing, Ogé, Face & body boutiques, D-skin en Star Brands. Benieuwd hoe de JOSH V Society werkt? Lees dan snel verder!

Wat is JOSH V Society?

In de JOSH V Society kun je dus sparen voor exclusieve rewards en interessante kortingen. Om deze rewards te kunnen innen, spaar je voor JV credits. Dit doe je door middel van het invullen van je persoonlijke gegevens, de social mediakanalen van JOSH V te volgen en online te shoppen. Des te vaker je shopt, hoe meer credits je ontvangt en hoe hoger jij in een JOSH V Society level komt. Dit laatste zorgt voor nog meer privileges, denk bijvoorbeeld aan een exclusief event of als eerste aanwezig zijn op een sample sale.

Hoe werkt JOSH V Society?

Je bent automatisch een member van de JOSH V Society als je een account hebt (maak hier een account aan als je er nog geen hebt). In je account vind je terug hoeveel punten je hebt gespaard en in welk society level jij je bevindt. Vervolgens kun je op verschillende manieren credits sparen:

  • Shop op JOSHV.com (ontvang punten bij elke euro die je besteedt)

  • Update je verjaardag

  • Volg @joshvhq op Instagram & Facebook

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Beveel JOSH V aan bij een vriendin

De gespaarde JV luxury credits kun je inwisselen voor (limited edition) producten, kortingen, tickets voor exclusieve events en meer.

Aan de hand van je besteding op JOSHV.com kom in je in verschillende levels terecht. Deze levels bieden exclusieve privileges zoals kaartjes voor de JOSH V sample sale of andere luxe events.

Silver member

Je bent een silver member wanneer je in de afgelopen 12 maanden tot €249 via je account bij JOSH V hebt besteed. In dit level ontvang je member deals, special style advice en een birthday gift.

Gold member

Wanneer je in de afgelopen 12 maanden €250 tot €749 hebt besteed, ben je een gold member. Je ontvangt hier dezelfde voordelen als een silver member plus toegang tot special events en exclusieve rewards.

Platinum member

Bij besteding van €750 of meer in de afgelopen 12 maanden kom je in het hoogst haalbare level: Platinum. Als platinum member ontvang je de voordelen van zowel de silver en gold members als de extra’s die komen kijken bij de platinum status. Dit zijn early access tot special events en early access tot sale.

Rewards & kortingen

In de Reward shop kun je jouw gespaarde society credits inwisselen voor exclusieve rewards. Denk hierbij aan een complete make-over bij Cosmo Hairstyling, een heerlijke geurkaars van Rituals, een cadeaubon bij Delete Waxing, een Paddle Brush van Ogé en een verzorgingskit van D-skin. De reward shop wordt van tijd tot tijd aangevuld met nieuwe rewards. Ontdek alle rewards en kortingen van dit moment hier.

Neem snel een kijkje in je account om de privileges van JOSH V Society te ontdekken!

josh-v-society-spaar-cadeaus-collage