0
veilig betalen
0
6/04/2021

JOSH V swimwear | vanaf nu het hele jaar te koop!

josh-v-swimwear-anya-badpak-zwart

Goed nieuws voor swimwear liefhebbers: JOSH V gaat het hele jaar door badkleding verkopen! Vanaf nu wordt er ieder jaar een nieuwe swimwear collectie gelanceerd. Daarnaast kun je de klassieke styles in de ESSENTIALS collectie terugvinden, YES! Ben je benieuwd naar de swimwear styles van 2021? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Het badpak

Het badpak is ook dit jaar weer helemaal on-trend. We zien badpakken in alle soorten en maten. Van een klassiek retro badpak tot een one shoulder model – er is voor ieder wat wils.

Klassiek badpak

Het klassieke badpak is elegant en tijdloos. Je kunt kiezen voor verschillende kleuren, zwart is echter altijd goed en kleedt mooi af. De badpakken van tegenwoordig zijn vaak hoog uitgesneden bij het broekje, hierdoor lijken je benen optisch langer. Het JOSH V Zina badpak is gemaakt van een fancy ribstructuur en heeft een afneembaar riempje waardoor het badpak op verschillende manieren te dragen is. Het klassieke badpak is mooi te combineren met een lange maxi rok en bijvoorbeeld de JOSH V Watson sandalen – ideaal voor een dagje strand.

josh-v-swimwear-zemora-badpak-black

One shoulder badpak

Erg populair dit modeseizoen is het one shoulder badpak – het trendy zusje van het klassieke model. Doordat de enkele band de schouderlijn doorbreekt, lijken je schouders optisch smaller. Heb je ietwat bredere schouders? Dan is dit dus hét perfecte badpak voor jou. Het one shoulder JOSH V Anya badpak is mooi hoog uitgesneden en heeft een trendy een wrinkled effect stof. Het badpak heeft uitneembare padding en een bijgeleverd ceintuur. Met dit badpak steel jij deze zomer de show!

josh-v-swimwear-anya-badpak-roze

De bikini

De bikini is onze all-time favorite swimwear item. De bikini is niet voor niets het meest gekozen swimwear item door vrouwen. Je kunt verschillende topjes en broekjes met elkaar mixen en matchen. Daarnaast kun je een bikini super trendy stylen met bijvoorbeeld een oversized blouse voor als je wat langer op het strand bent. Kortom: je kunt niet genoeg bikini’s hebben!

De bikinitop

Een bandeau, triangel of een bikinitop met voorgevormde cups – er is altijd een bikinitop die goed bij jouw lichaamstype past. Onze favoriet is de triangel bikinitop, omdat deze vrijwel bij iedereen staat. De JOSH V Zadie bikinitop is beschikbaar in 2 varianten: De eerste is heeft een hippe wrinkle stof en de tweede een mooie ribstof. Doormiddel van een striksluiting in de nek en op de rug, sluit de top perfect aan bij elk lichaamstype. Daarnaast is de padding in de top uitneembaar, super handig! De bikinitop matched met twee verschillende bikinibroekjes. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel verder.

josh-v-swimwear-zemora-zadie-bronze

Het bikinibroekje

Een razend populair bikinibroekje is de high waisted brazilian fit. Deze brazilian fit trekt de aandacht naar je billen door de string of halve string model. Als jij van deze trend houdt, dan is het JOSH V Zemora bikinibroekje perfect voor jou. Deze fit is high waisted met een brazilian fit, heeft een fancy ribstructuur en wordt gesloten door middel van een striksluiting. Als je toch liever een broekje draagt die wat meer bedekt is, dan is het JOSH V Zelah bikinibroekje een goede optie voor jou. Deze heeft dezelfde look als het Zemora broekje, maar bedekt net wat meer van je billen en is minder high waisted

De JOSH V Zemora en Zelah bikinibroekjes zijn naadloos en zitten dus lekker comfortabel. Door de striksluiting zijn de broekjes geheel in te stellen op het gewenste formaat. Beide broekjes zijn te matchen met de JOSH V Zadie bikinitop.

josh-v-swimwear-zelah-zadie-creme

Kleuren: Earth tones en animal prints

Qua kleuren zijn earth tones the way to go dit jaar. Deze tinten passen altijd en overal bij. JOSH V heeft dit jaar drie prachtige, zachte aardetinten aan de swimwear collectie toegevoegd: amber, latte en summer skin.

Dierenprints zie je elk seizoen in verschillende variaties op de catwalks. In 2021 zie je vooral de snake en zebra print terug. Animal prints zijn ideaal om een statement swimlook mee te creëren. Het JOSH V Zina badpak en de JOSH V Zadie/Zelah bikini zijn dan ook verkrijgbaar in een mooie zebra cacao print.

josh-v-swimwear-zina-badpak-zebra