0
veilig betalen
0
15/05/2021

JOSH V x Diversity

josh-v-diversity-isadee-witte-blouse-jeans

Onlangs is er een te gekke collectie met model Isadee Jansen gelanceerd! Isadee is het gezicht van de vernieuwde ESSENTIALS collectie. Deze collectie bevat tijdloze items die nu ook in maat 2XL verkrijgbaar zijn. Op deze manier dragen we onze missie, to make women look & feel spectacular, nog meer uit!

Deze collectie en de campagne passen perfect binnen ons streven naar diversiteit. Wat wij hier precies mee bedoelen? Lees snel verder!

Wat is diversity?

Met diversity bedoelen wij de acceptatie van elke vrouw en de waardering voor elke vrouw. De verschillen in leeftijd, religie, etniciteit, lichaamstype en intelligentie worden allemaal omarmd. Onderdeel van diversiteit is ook body positivity. Waarschijnlijk heb je de term al vaak voorbij zien komen. De afgelopen jaren heeft de modewereld zich op een positieve manier ontwikkelt op het gebied van diversiteit. Waar je eerst alleen maar modellen met maat 34 voorbij zag komen, zie je nu ook modellen met maat 44 en alles ertussenin.

Waarom is body positivity belangrijk?

Iedereen mag er zijn, jij dus ook. Wees blij met je lichaam en durf hiervoor uit te komen. Wanneer jij laat zien dat je zelfverzekerd bent, inspireer je anderen dit ook te doen. Zo maken we samen de wereld een stukje mooier.

josh-v-diversity-dames-pak-blush

Verbreding van maatboog

Sinds dit jaar is maat 2XL toegevoegd aan de volledige collectie van JOSH V. Dit geldt zowel voor de seizoen collecties als de ESSENTIALS collectie. Dit betekent dat JOSH V haar missie, to make all women look and feel spectacular, nog meer uit laat komen.

Door maat 2XL aan de volledige collectie toe te voegen, kunnen nog meer vrouwen zich zelfverzekerd voelen in de kleding van JOSH V. Wij willen iedereen meegeven dat je prachtig bent zoals je bent. Size doesn’t matter.

Werken met verschillende modellen

Al enige tijd werkt JOSH V met verschillende type modellen om zo een volledig en representatief beeld te geven van de gemiddelde (Nederlandse) vrouw. Het is belangrijk dat vrouwen zich kunnen identificeren tijdens het online shoppen. Je weet tenslotte pas echt goed of een item bij je past als je een vergelijkbaar model ziet!

Wij willen voor jullie herkenbaarheid creëren bij onze modellen en dat kan alleen door realistische vrouwen te tonen. Ons doel hierbij is helpen bij het creëren van zelfvertrouwen voor iedere vrouw. Iedereen zou van zichzelf moeten houden!

josh-v-diversity-blazer-jeans

Josh Veldhuizen: 

‘JOSH V wil er voor elke vrouw en haar type lichaam zijn en dit zo kleden dat zij er op haar best uitziet. 

We zijn ontzettend blij dat we middels de ESSENTIALS & Denim campagne en de langdurige samenwerking met curvy model Isadee aan het publiek kenbaar kunnen maken dat JOSH V haar maatboog heeft uitgebreid naar maat 2XL. 

Zo kunnen we nóg meer vrouwen in Nederland en het buitenland zich spectaculair laten voelen én er zo uit laten zien’.  

Isadee Jansen, curvy model en influencer: 

‘Ik vind dat alle vrouwen hun shape zouden moeten omarmen, dragen wat ze leuk vinden en waar ze zich goed in voelen. 

Dit is precies waarom ik zo trots ben op de samenwerking met JOSH V. Of je nu maat XS of 2XL hebt, in de ESSENTIALS & DENIM collectie van JOSH V kun je er fantastisch uitzien én je geweldig voelen.  Flaunt your body ladies, want schoonheid zit ’m niet in de maat.’

josh-v-diversity-active-wear

Shop de collectie en ontdek alle stappen die we hebben gezet! Wat vind jij van deze beweging? We love to hear from you!