0
veilig betalen
0
26/07/2018

Jouw favoriete accessoires

josh-v-favoriete-accessoires-desk

It’s all about the accessories… Zonnebrillen, tassen, sieraden, stationary, sjaals: we want them all! Ze maken namelijk elke outfit extra bijzonder en ze zorgen voor een fashionable look. In deze post zetten we alle hot accessories voor je op een rijtje, zodat jij jouw outfit helemaal compleet kunt maken.

Verschillende soorten accessoires

Tassen

We love bags! Een mooie tas is een echte eye-catcher en dus de perfecte aanvulling op jouw outfit. Wanneer je naar je werk gaat, kun je kiezen voor een classy handtas of schoudertas. Zo weet je zeker dat je al jouw werk essentials mee kunt nemen. Wanneer je een dagje weg gaat, zijn de cross body bag, de shopper of de handtas perfect. Je kunt jouw tas nog specialer maken door een fashionable portemonnee of een mooie key chain toe te voegen. Wanneer je een avond uit gaat is de clutch geschikt. Dit kleine tasje zorgt voor een luxe en classy uitstraling en is heel makkelijk mee te nemen. Voor een festival in een fanny pack he-le-maal trendy! En een groot voordeel van de fanny pack is dat je deze om je middel bevestigd, en daardoor altijd je handen vrij hebt!

josh-v-favoriete-accessoires-oorbellen-riem

Sieraden

Armbanden, oorbellen en kettingen: deze items mogen zeker niet ontbreken! Met behulp van sieraden creëer je steeds weer een andere outfit. Bovendien krijgt je look een luxe uitstraling wanneer je sieraden toevoegt. Wanneer je echt een statement wilt maken, kun je kiezen voor een grote, opvallende ketting of armband. Ook grotere, opvallende oorbellen zijn een echte eye-cather. Een nieuwe trend is om verschillende oorbellen met elkaar te combineren. Hierdoor ontstaat een asymmetrisch effect, waarmee je echt een statement kunt maken. Natuurlijk kun je ook kiezen voor wat fijnere sieraden. Je kunt dan ook een paar dunne armbandjes dragen of bijvoorbeeld meerdere kettinkjes met elkaar combineren.

josh-v-favoriete-accessoires-party-sieraden

Stationary

Een mooie agenda, een fashionable telefoonhoesje of een mooie sleeve zijn onmisbaar wanneer jij naar je werk of naar school gaat. Met deze items is niet alleen jouw outfit perfect, maar jouw hele look. Daarbij zijn deze artikelen ook nog eens super handig. Met een agenda zorg jij ervoor dat je nooit meer een belangrijke afspraak mist en het telefoonhoesje en de sleeve zorgen ervoor dat jouw smartphone en laptop beschermd zijn. Match deze items met elkaar en dan ben je helemaal on trend!

josh-v-favoriete-accessoires-agenda

Sjaals

In de winter is een lekkere warme sjaal natuurlijk het perfecte accessoire. Wanneer je kiest voor een sjaal die matcht met je jas, zie je er direct super fashionable uit. Ook kun je de sjaal matchen met handschoenen en een muts, voor de perfecte winterse look. Maar ook in de zomer is een sjaal het perfecte accessoire. Je kunt dit item namelijk op heel veel verschillende manieren dragen en een sjaal maakt je outfit direct heel bijzonder en classy. Haal die sjaal dus maar snel uit de kast! Je kunt een sjaaltje op een leuke manier om je hals knopen, maar het is ook heel leuk om de sjaal aan je tas te knopen. Kies dan voor een mooie zijden sjaal en je tas zal er extra luxe uitzien. Ook kun je de sjaal in je haren knopen, waardoor er een leuk haarbandje ontstaat. Awesome om te dragen naar een festival!

josh-v-favoriete-accessoires-sjaal

Zonnebrillen

Een zonnebril is het ultieme accessoire voor de zomer. Je ogen worden beschermd tegen de zon, maar je creëert ook direct een super classy en stijlvolle look. Ook in de lente of de herfst is de zonnebril jouw best friend. Een aantal zonnebrillen zijn op dit moment super populair. Ten eerste is dit de oversized zonnebril. Hoe groter, hoe beter! Met deze zonnebril creëer jij een glamorous look waarmee jij zeker zult opvallen. Wil je een meer elegante look? Kies dan voor de cat-eye zonnebril. Met deze bril blijf je zeker niet onopgemerkt. Een extra voordeel: deze bril past bij bijna elk gezichtstype! Een andere zonnebril die niet in dit rijtje mag ontbreken is de vintage bril met ronde glazen. Deze zonnebril is super populair en zorgt direct voor een zomerse look. Vind jouw favoriete kleur en you are ready to go! Let er bij het kiezen van een zonnebril altijd op dat de bril past bij jouw gezicht. Wanneer je een ronder gezicht hebt, kun je het beste kiezen voor een vierkantere bril. Wanneer je hoofd juist meer vierkant is, is een ronde bril de perfecte keus. Heb je een hartvormig gezicht? Kies dan voor de pilotenbril of een vierkante bril. Is je hoofd meer ovaalvormig? Dan is een rechthoekige bril of de cat eye zonnebril perfect voor jou!

josh-v-favoriete-accessoires-festival-zonnebril

Shop nu snel jouw favoriete accessoire, om jouw outfit helemaal compleet te maken. Kies bijvoorbeeld voor die zonnebril, of toch die super fashionable tas!

josh-v-favoriete-accessoires-inspiratie-collage