0
veilig betalen
0
26/01/2022

Meet Josh Veldhuizen! Eigenarese en oprichter van modelabel JOSH V

josh

Het is geen geheim dat JOSH V inmiddels één van de snelst groeiende modemerken in Europa is. Maar wie is nou precies de vrouw achter het succesvolle bedrijf JOSH V? In deze speciale JV story nemen wij een kijkje in het leven van Josh Veldhuizen. Ook benieuwd naar wie deze hardwerkende powervrouw is en hoe zij een vooraanstaand mode imperium heeft weten op te bouwen? Lees dan snel verder!

De powervrouw achter JOSH V

Josh Veldhuizen is de vrouw achter het fashion- en lifestylelabel JOSH V. Ze is geboren en getogen in Alphen aan den Rijn en opgegroeid in een ondernemersgezin met 3 zussen. Josh heeft een lange tijd in Amsterdam gewoond, maar inmiddels heeft ze het stadse Amsterdam ingeruild voor een prachtig huis in Laren. Hier woont ze met haar grote liefde Nick Amann samen – die haar in mei 2021 tijdens hun gezinsvakantie in Dubai ten huwelijk heeft gevraagd, op de dag dat zij 6 jaar samen waren. Samen hebben zij twee dochters; Alexis van 3 jaar en Elodi, die 1 december 2021 werd geboren. Ook is Josh bonusmoeder van Nick zijn twee kids; Nino van 14 en Luèn van 13 jaar.

josh-v-meet-josh-veldhuizen-marry

Modelabel JOSH V

De liefde voor mode ontstond al vroeg. Van jongs af aan voerde Josh modeshows op voor haar familie tijdens verjaardagen, het liefst in zelfgemaakte kleding. Haar oma vertelde haar toen; “Jij wordt vast mannequin, óf modeontwerpster!” en zo geschiedde. Vanaf haar 15e begon ze met modellenwerk, wat zij 10 jaar lang succesvol deed. In de tussentijd ronde Josh op haar 19e haar HBO opleiding af aan de Hogeschool Leiden en met haar bachelor diploma op zak werkte zij ondertussen aan haar droom. Haar affiniteit met mode in combinatie met haar ambitie om haar eigen onderneming te starten, inspireerde haar uiteindelijk om op haar 23e modelabel JOSH V te starten.  Om bekendheid te genereren voor JOSH V, schreef zij een tv-format; Modemeisjes met een Missie. Dit format werd in 2011 uitgezonden door RTL, waarna er elke week een half miljoen mensen keken naar haar eigen reality programma. Dit gaf haar label een vliegende start en sindsdien groeide JOSH V expontentieel. 

JOSH V is ondertussen uitgegroeid tot een gerenomeerd lifestyle brand en breidt zich ook internationaal snel uit. Ook zijn er steeds nieuwe collecties die gelanceerd worden, waaronder JOSH V HOME in 2021. Ondanks de enorm snelle groei, blijft Josh nuchter; “JOSH V hoeft niet de allergrootste te worden, maar we willen wel de allerbeste zijn, in de breedste zin. Dus hoogwaardige collecties, van uitstekende kwaliteit, waar duurzaamheid gewaarborgd wordt en de focus ligt op service, inclusiviteit, diversiteit en body positivity. Daarnaast staat mijn team centraal, niks belangrijker voor mij dan een bedrijf te runnen waar men graag werkt en waar de ambitie hoog ligt. Ik ben ervan overtuigd dat al die ingrediënten de formule zijn voor succes.”

Op het hoofdkantoor in Amsterdam werken circa 50 mensen dagelijks aan al deze pijlers. Maar elk jaar zijn er honderden mensen die bijdragen aan het succes van JOSH V, waaronder externe partners voor logistiek, finance, marketing en e-commerce, maar ook distributeurs, agenten, modellen, visagisten, brandamabassadors, influencers, vertalers, editors, fabrikanten en producenten. Een fantastisch internationaal team, waar Josh enorm trots op is.

Mode ondernemer, vlogger, moeder van Alexis en Elodi, bonusmoeder van Nino en Luén – rustige periodes zijn er nooit. Josh weet echter door haar passie voor ondernemen en de inzet van haar JOSH V team alles onder controle te houden. Want genieten doet ze ook, van haar familie, van mooie reizen en van hele kleine dingen, zoals een opgeruimd en afgestyled huis.

josh-v-meet-josh-veldhuizen-gouden-outfit

Inspiratiebron en influencer

Voor wie Josh wat minder goed kent, maar wel benieuwd is naar haar dagelijkse leven, kan haar volgen op YouTube. Een kijkje achter de schermen bij JOSH V en in haar privéleven, biedt Josh alweer 6 jaar via haar wekelijkse vlogs en video’s op youtube. Bekijk vooral eens haar laatste office tour!

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste collecties, of ben jij op zoek naar inspiratie op het gebied van fashion of ondernemen? Check dan ook Josh haar Instagram en die van JOSH V. Hier worden regelmatig sneak peeks van de nieuwste collecties geplaatst en laten Josh en haar team inspirerende content zien.

Instagram Josh Veldhuizen: @joshveldhuizen
Instagram JOSH V: @joshvhq
Youtube: Josh Veldhuizen

josh-v-josh-veldhuizen-work-outfit

Infographic Josh Veldhuizen


Geboortedatum: 02-09-1986
Geboorteplaats: Alphen aan den Rijn
Opleiding: Bachelor of Social Work (studeerde Culturele Maatschappelijke Vorming aan de Hogeschool Leiden)
Huidige woonplaats: Laren
Ouders: Hans en Janneke Veldhuizen
Zussen: Marloes, Lenneke en Eline
Relatie: Verloofd met Nick Amann (08-08-1985, eigenaar Goodwin Westbay – realestate developer)
Kinderen: Elodi Lorèn Amann (01-12-2021), Alexis Loïs Amann (19-08-2018), Luén Amann (22-07-2008), Nino Amann (21-03-2007).

josh-v-meet-josh-veldhuizen-family

“I want to make women look and feel spectacular” – Josh Veldhuizen