0
veilig betalen
0
17/09/2021

Meet your new fall faves

josh-v-new-fall-faves-pied-de-poule-desk

De tijd breekt aan dat de dagen korter worden en de temperatuur begint te dalen. Dat is natuurlijk een perfect excuus om een compleet nieuwe garderobe aan te schaffen, waarmee jij helemaal ready bent voor de koudere dagen. Speciaal voor jou hebben wij de trends van dit seizoen op een rijtje gezet zodat jij jouw nieuwe Fall faves kan selecteren!

Oversized blazer

Blazer on = Boss mode activated. Deze trend is al enige tijd niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De oversized blazer is een echte key-piece geworden, waar je niet meer zonder kan. Dit item is tijdloos en kan met elke outfit gecombineerd worden. Draag de blazer met een jurkje voor een classy look. Of ga voor een compleet pak en combineer deze met een bijpassende pantalon om zo een ultieme BOSS BABE look te creëren. Ga je een avondje uit? Vervang de pantalon door een vrouwelijk rokje en je bent helemaal ready to party!

josh-v-new-fall-faves-dames-pak-wine-red

Naturally chic

Beige is a bad idea – said no one ever.. right?! Ook dit seizoen zijn de natuurlijke tinten weer helemaal terug. Kleuren zoals whisper white, stone melange, wood en blond mogen niet ontbreken in jouw herfstgarderobe. Een upcoming trend die je met naturel tinten heel goed kan volgen is ‘ton-sur-ton’ – een look waarbij je de items in je outfit combineert in één kleur. Mix verschillende stoffen en materialen om er helemaal fashionable uit te zien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de pretty  CASSIDY Top in combinatie met de vegan leather ACE Broek. Door de laagjes creëer je een look die geschikt is voor elke gelegenheid.

josh-v-new-fall-faves-cognac-outfit

Pied-de-poule

Steeds vaker zien wij dat de modetrends van vroeger weer helemaal terugkomen. Zo zagen wij eerder al de flared jeans weer verschijnen en komt nu ook dit seizoen de print pied-de-poule weer helemaal terug. Pied-de-poule is een patroon dat wordt gekarakteriseerd door steken die onderbroken worden. Het is een sprekende print, waarmee jij gegarandeerd de show steelt. De eye-catcher van dit seizoen is de BAY Jurk. Deze jurk met pied-de-poule print is heerlijk luchtig en comfortabel. Combineer de jurk met de LOUIS Boots en de ELOAH Bag en je bent helemaal on-trend.

Wil je deze print combineren met een effen kleur? Ga dan voor de pied-de-poule ARYA Blouse in combinatie met een mooie ‘figure hugging’ broek zoals de CELYM. Binnen de kortste keren ben je helemaal verliefd op deze print en wil je niks anders meer!

josh-v-fall-faves-pied-de-poule-mob

Vegan leather

Een modetrend die wij heel veel gaan zien deze herfst is vegan leather. Vegan leather wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt. Van tassen tot schoenen en jassen. Kortom – vegan leather is niet meer weg te denken. Naast dat het mega leuk staat is het ook nog eens diervriendelijk. Al onze vegan leather producten zijn van een zeer hoge kwaliteit, voelen als echt leer en zijn erg soepel. Wij zijn enorm fan van het MORIAH Jacket in combinatie met de ACE Broek – Vegan leather all the way!

josh-v-new-fall-faves-cognac-look

Comfy chic

Comfort is enorm belangrijk, maar je wil er natuurlijk wel fashionable uit blijven zien. Dit seizoen staat in het teken van super zachte cropped vestjes die chic zijn afgewerkt met shiny statement knopen. Dit geeft een enorme chique uitstraling en tegelijkertijd zit het ook nog eens heerlijk comfortabel. In de nieuwe FALL ’21 collectie zijn een paar geweldige comfy chic vestjes toegevoegd. Het SAAR Vest draag je op een nazomerse dag, je kan dit item tijdens het herfst- winterseizoen heel goed combineren als een layer piece. Combineer het SAAR Vest met de QUINN Broek voor een memorabele look.

josh-v-new-fall-faves-cream-outfit

Western inspired

Een van de grootste en meest uitgesproken trend van dit najaar: de Western inspired look. Het wilde westen heeft een plekje verovert in onze garderobes en het is tijd om je innerlijke cowgirl op een subtiele manier los te laten. Dé manier om trend in je stijl te implementeren is met een paar NORAH cowboylaarzen. Deze vegan leather laarzen hebben een mooie schuine cowboy hak en zijn afgewerkt met gedetailleerde stiksels aan de zijkant. Maak je look af met de LANE Trui, die perfect aansluit bij deze trend. De trui heeft een geborduurd V-logo op de borst en on-trend details bij de schouders – yeehaw!

josh-v-fall-faves-western-boots

Celebrate Fall in your fleeky outfit full of faves – Shop nu de JOSH V FALL ’21 collectie