0
veilig betalen
0
27/03/2020

Stay at home tip: maak jouw kledingkast spring ready!

josh-v-stay-home-tips-kledingkast-spring-ready

De lente is officieel begonnen en dat betekent: sunnier days are coming! Tijd om onze kledingkast weer spring ready te maken. En nu we zoveel mogelijk binnen moeten blijven, is er tijd genoeg om deze taak extra uitgebreid uit te voeren. Hoe deel je je kledingkast in? Wat mag er weg en welke items missen nog in jouw garderobe? Bring a little spring indoors, en lees hoe je het beste je kledingkast kunt opruimen en omzetten naar het warmere weer.

Kledingkast opruimen tips

Eindelijk mogen de warme truien en vesten plaatsmaken voor luchtige, flowy blouses en jurken! Met de onderstaande tips krijg je jouw kledingkast eenvoudig overzichtelijk en klaar voor de lente. Let’s start cleaning out your closet!

Tip 1 Zet jouw favoriete opruim liedje aan
First things first, het opruimen van je kledingkast wordt net wat leuker met het afspelen van jouw favoriete meezingliedjes.

Tip 2 Haal alle kleding uit de kast
Haal je kledingkast helemaal leeg en zorg ervoor dat er niks meer achterblijft. Op deze manier kun je jouw kledingkast eenvoudig reinigen en stofvrij maken. A fresh start!

Tip 3 Beoordeel je winterkleding
Daarna is het tijd om door de berg met winterkleding te gaan. Laat een paar dikke truien achter in je lentegarderobe en zoek de rest uit. Bepaal voor jezelf welke items je weinig hebt gedragen. Deze items kun je doneren, weggeven aan vriendinnen of misschien zelfs wel verkopen. Je favoriete truien, winterjassen en mutsen kun je opbergen of weghangen voor volgend jaar.

Tip 4 Sorteer je lentekleding
Tijd om je lentekleding tevoorschijn te halen! Ga na wat er nog past en wat weg mag, zodat je je kledingkast over een aantal weken niet opnieuw hoeft uit te zoeken. Vouw alles netjes op en maak stapeltjes op je bed of vloer voordat het de kast in gaat.

Tip 5 Richt jouw kledingkast opnieuw in
Nu je kledingkast helemaal schoon is en je precies weet welke items een plekje krijgen in jouw lentegarderobe, is het tijd om de kledingkast in te richten. Hang je kleding op kleur of sorteer het per item. Gebruik multihangers, ladeverdelers en mandjes voor het sorteren van kleine accessoires. Deel je kast in op een manier dat het beste voor jou werkt.

Met deze tips kun je weer het hele seizoen genieten van jouw prachtige lentegarderobe! Let’s do this!

josh-v-spring-ready-josh-velduizen-cavine-paige

Vul je spring garderobe aan met nieuwe items

Nu je kledingkast helemaal opgeruimd en overzichtelijk is, is er weer ruimte voor nieuwe spring musthaves! Ook al dragen we deze dagen het liefst een comfy outfitje, je lentegarderobe kan altijd een update gebruiken. Daarnaast is online shoppen ook nog eens een superleuke staying-in bezigheid. Let’s scroll for hours!

In de collectie van JOSH V vind je genoeg items die jouw lentegarderobe zeker weten verrijken. Een item wat bijvoorbeeld niet mag ontbreken in je spring wardrobe is een jurkje met ruffels. In de Spring ’20 collectie van JOSH V vind je verschillende flowy jurken. De JOSH V Rowa jurk en JOSH V Reila jurk zijn dit seizoen een echte musthave.

josh-v-spring-ready-ruffles-the-essence

Daarnaast zijn co-ords helemaal hot! De JOSH V Cavine blouse in combinatie met de JOSH V Paige broek, maken je look in één keer spring ready! En tijdens onze staying-in tijd dragen we maar al te graag een comfy joggingspak. De JOSH V Shay sweater en JOSH V Phili joggingsbroek zijn niet alleen heel soft en comfy, maar ook nog eens helemaal de trend van Spring 2020.

josh-v-spring-ready-co-ords-cavine-blouse

STAY INSIDE, BE SAFE AND BE KIND

josh-v-kledingkast-spring-ready-collage