0
veilig betalen
0
23/11/2020

Top 10: cadeautjes voor de feestdagen

josh-v-cadeautjes-letter-ketting-ring-goud

De feestdagen komen eraan en daar horen natuurlijk cadeaus bij! This is the ultimate time to surprise your loved ones – dit jaar nog meer dan anders! Precies op tijd geven wij jou een aantal tips om de perfecte kerstcadeaus te scoren. Deze top 10 mag absoluut niet ontbreken onder de kerstboom!

Oorbellen

Er zijn maar weinig cadeaus die kunnen tippen aan een mooi paar oorbellen. Oorbellen maken je outfit helemaal af en laten je gezicht stralen. Ze zijn in alle maten en kleuren te verkrijgen en daarom geschikt voor iedere type vriendin, zus of moeder. Zo zijn de JV Aubrey oorbellen een ideaal cadeau, ze passen namelijk bij elke outfit. Kies jij voor een zilver of voor een goud paar oorbellen?

josh-v-cadeautjes-sieraden-ketting-aubrey-oorbellen

Armbanden

Ook armbanden zijn een perfect cadeau om aan iemand te geven. Het is een populaire accessoire waarmee je elke look compleet maakt. Ga bijvoorbeeld voor de JOSH V Allena armbandjes. Deze geborduurde armbandjes in de kleuren van de JV Essentials collectie zijn helemaal hot! Share een armbandje met je bestie of geef de armbanden als set cadeau!

josh-v-cadeautjes-bracelet-ring-zwarte-tas

Kettingen

Hou jij van fijne en lange kettingen of van korte schakelkettingen? Tegenwoordig hoef je niet meer te kiezen! Combineer verschillende lengtes, bedeltjes en schakels met elkaar en creëer elke keer een andere look. Je kunt kettingen met veel verschillende outfits combineren en dat maakt het the perfect gift. Zo is de Amour ketting een leuke match samen met de Aida ketting. Wil jij een persoonlijk kerstcadeau geven dit jaar? Kies dan voor onze bestsellers: De JV Aideen ketting met de JV Letter hanger. Doordat je zelf één of meerdere letters naar keuze kunt kopen, is het een leuk en persoonlijk cadeau!

josh-v-cadeautjes-letter-ketting-gepersonaliseerd

Haaraccessoires

Deze cadeautip is ook zeker een aanrader voor onder de kerstboom: Haaraccessoires. De Alesis scrunchies, Annabelle haarclip en Halsey cap zorgen voor de finishing touch van elke look! Bovendien passen deze items perfect bij de JOSH V collectie.

josh-v-cadeautjes-halsey-cap-aisa-tas

Mondkapje

Het mondkapje is dé must-have van 2020 en is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Draag dit item fashionable en kies voor het Emani mondkapje dat perfect matcht bij jouw JOSH V outfit. Zo is jouw look compleet én safe!

josh-v-cadeautjes-josh-veldhuizen-mondkapje

IT-shirt

Het meest onmisbare item uit je kast is een IT-shirt! Dit geweldige shirt kan elke outfit helemaal compleet maken. Van simpele tot opvallende IT-shirts, er is voor ieder wat wils! Of je hem nou combineert met een mini skirt als je op stap gaat, of dat je hem liever naar kantoor draagt met een blazer – it’s always awesome! Het Teddy One love T-shirt is ideaal om het hele jaar door te dragen. Ga je liever voor de ultieme party look? Ga dan voor het Jordy T-shirt !

josh-v-cadeautjes-jordy-t-shirt-zwart-party-collectie

Tas accessoires

Spice up your bag met de tas accessoires van JOSH V! Geef je tas bijvoorbeeld een keer een andere uitstraling met de Alvera bag strap. Dankzij de Almond kleur past deze strap mooi bij de huidige tassen collectie van JOSH V. Omdat je met behulp van de strap elke tas bij diverse outfits kunt dragen, is het een perfect cadeau! De Anny bag label en Avalyn sleutelhanger zijn ook echte eye-catchers. Dankzij de vele kleuren van de Anny bag label is er namelijk voor ieder wat wils!

josh-v-cadeautjes-riem-tas-hanger

Riem

Een ander stijlvol kerstcadeau is een mooie riem. Een riem is een must-have accessoire waarmee je een look perfect af kunt stijlen. De riemen van JOSH V matchen bij de collecties. Zo is de Ada riem leuk in combinatie met een jurkje, maar ook zeker op een broek!

josh-v-cadeautjes-riem-giftguide-cadeaus

Canvas tas

Met dit cadeau kun je alle kanten op! Of je nu naar de sportschool gaat of naar kantoor, een canvas tas komt altijd goed van pas. De JOSH V Allure Canvas tas is perfect om al je spullen in mee te nemen. Daarnaast is het leuk om deze tas cadeau te geven als goodiebag met leuke gifts erin. Wie verras jij met deze bag?

josh-v-cadeautjes-canvas-tas-shopper-gift-guide

Giftcard

Still in doubt? Dan is een giftcard het perfecte cadeau! Altijd goed en bovendien superleuk om te geven én te krijgen!

josh-v-party-gifts-cadeautjes-giftcard

WE WISH YOU A MERRY CHRISTMAS AND A HAPPY NEW YEAR!

josh-v-party-gifts-cadeautjes-collage