0
veilig betalen
0
21/10/2021

Trends come back in waves

josh-v-trends-fashion-fall

Trends komen en gaan, maar bepaalde trends komen in golven steeds weer terug. Doe daarom nooit afstand van je favo items – de kans is groot dat je ze binnen de kortste keren weer helemaal on-trend kan dragen. Speciaal voor jou hebben wij de trends op een rijtje gezet waarvan je de items weer onderuit je kast kan halen en een nieuw leven in kan blazen!

Western influence

Misschien heb je deze trend in je tienerjaren ook meegemaakt: Wester Influence. In de 00’s vertaalde deze trend zich in opvallende franjes en grote buckles op riemen. Dit jaar keert de trend op een subtielere manier terug in zowel accessoires als in kleding. Ga voor de grof gebreide oversized SYDNEY Jurk in combinatie met de LOUIS Boots of de NORAH Cowboy boots voor een echte cowgirl look. Stijltip: Wil je taille creëren? Voeg de DANNY taille Riem toe in de kleur ecru en maak je outfit helemaal af – 00’s fashion trends are back on track. 

josh-v-trends-gold-jewels

Green is always a good idea

Deze winter heeft de kleur groen in de tint pistachio een hoofdrol in de nieuwe wintercollectie. Groen is al jaren een populaire modekleur, maar dit seizoen zie je specifieke tinten zoals pistachio en moss extra veel terug in het modebeeld. Voeg een touch of green toe aan jouw wintergarderobe en ga voor de cosy CARTER Trui in de kleur moss melange of maak een statement met de ZION Blazer in combinatie met de MILES broek. Ga je voor de on-trend ton-sur-ton groene look? Maak dan je outfit af met de matching TIMBER Top. Your look will make them stop and stare!

josh-v-trends-damespak-green

Wollige breisels

Winter musthave alert! We zagen de afgelopen jaren al veel verschillende trends op het gebied van gebreide items terugkomen en ook deze winter staat er weer een hoop te gebeuren op het gebied van breisels. Groffe statement breisels is waar we dit winterseizoen voor gaan.

Kies voor het grof gebreide JAX Vest in de kleur whisper white en stijl hem af met de corduroy SIENNA Broek voor een echte boho chic look. Ben je meer een truien persoon? Dan is de CARTER Trui helemaal wat voor jou! Deze trui is gemaakt van een zachte en warme wolmix en heeft on-trend ballonmouwen. Combineer de CARTER Trui met de high-waist QUINN Broek. Een heerlijke look die je de hele winter kan doordragen!

josh-v-trends-knitwear-green

70’s vibes

Damespakken waren in de jaren ‘70 al helemaal on-trend en komen deze winter absoluut weer terug. Creëer een echte powersuit en combineer de MABEL Blazer met de bijpassende QUINN Broek. Heb je na werktijd een date of etentje? Wissel de QUINN Broek dan gemakkelijk om voor de BIBI Rok en je bent ready to go

De jaren ’70 was een tijd met veel trends die nu in 2021 weer terug van weggeweest zijn. Ook de flared broeken, lange jurken en de geribde corduroy stof zijn weer helemaal hot. Heb jij niets stylish uit deze tijd in je kast hangen? Neem dan snel een kijkje bij de nieuwe wintercollectie. Kies voor een recht vallende blazer met bijpassende flared pantalon en creëer een oversized effect. Klinkt dit als een look voor jou? Kies dan voor de getailleerde corduroy NICOLA Blazer en bijpassende flared SIENNA Broek.

josh-v-trends-co-ords

(Vegan) leather all the way

Alle fashionista’s lijken het met elkaar eens: vegan leather is de snelst groeiende trend van dit moment die elk seizoen weer terugkomt. Stoere vegan leather broeken en -jasjes nemen je mee terug naar de jaren 80 – waar edgy items de boventoon voerden. 

On the top of our wishlist: de KANE Short in de kleur black. Dit vegan leather shortje is voorzien van uitlopende broekspijpen en heeft luxe opvallende V-details in de tailleband. Combineer de KANE Short met de AIDEN Body en een paar vegan leather bikerboots voor een stoere en sophisticated winter look. 

josh-v-trends-black-outfit

Benieuwd naar de rest van de nieuwe wintercollectie? Neem dan snel een kijkje bij de JOSH V wintercollectie ’21! Houd onze Instagram in de gaten voor nog meer winterse stylingtips!