0
veilig betalen
0
19/07/2018

7 ways to wear a T-shirt

josh-v-ways-to-wear-t-shirt-desk

Iedere vrouw heeft het in haar kleerkast liggen: het basic T-shirt! En als je dat niet hebt… Go get it! Why? Dit basic T-shirt kun je met heel veel verschillende items combineren en je kunt zo elke dag een andere look samenstellen! Every look, every day? Yes, met deze essential is alles mogelijk! Van casual outfits tot edgy looks, girly looks en de perfecte party outfit. Wij zetten onze favoriete T-shirt looks voor je op een rijtje, om jou te bewijzen dat een T-shirt always fabulous is. Watch and wear!

Casual chic

Ten eerste is een T-shirt het perfecte item om een casual chic look mee samen te stellen. Deze look is perfect als je een middag gaat shoppen en daarna uit eten gaat. Zo zie jij er fabulous uit tijdens het shoppen, maar ook awesome voor je avondje uit. Super easy, right? Draag jouw T-shirt bijvoorbeeld op een skinny jeans samen met een blazer. Voeg daarna ook nog het perfecte paar schoenen en een statement tas toe. Deze geven jouw outfit die special touch. Ten slotte maken ook jouw accessoires het verschil. Kies bijvoorbeeld voor een statement ketting of mooie stylish oorbellen. Dit is de perfecte day to night outfit!

josh-v-ways-to-wear-t-shirt-josh-veldhuizen-blazer

Edgy look

Hou jij meer van een edgy look? No problem! Met een basic T-shirt kan jij ook je stoere kant laten zien. Combineer je basic T-shirt met een leren rok of broek en een paar enkellaarsjes, leather boots of sneakers voor een instant edgy look. Wil je ook nog een chique touch toevoegen? Draag er dan ook nog een blazer bij. Wanneer een leren broek of rok niet echt iets voor jouw zijn, zijn er natuurlijk ook nog andere opties mogelijk. Draag het T-shirt bijvoorbeeld op een skinny jeans of kies voor een stoere boyfriend jeans. Een extra tip: maak aan de voorkant een knoop in je T-shirt, zodat je een crop-top effect krijgt. Combineer dit met een leren jacket en stoere boots en jouw look is compleet!

josh-v-ways-to-wear-t-shirt-josh-veldhuizen-outfit

Girly girl look

Ben jij een echt meisje-meisje en ben je op zoek naar een echte girly girl look? Ook dan is het T-shirt een prima keus! Kies bijvoorbeeld voor een T-shirt met een mooie print. The flower print is super populair right now! Ook kun je kiezen voor een T-shirt in een felle kleur. Combineer dit item dan met een girly rokje en je look is super vrouwelijk. Voeg glamour high heels toe en vrouwelijke accessoires, zoals oorbellen en een ketting en jouw girly girl look is compleet.

josh-v-ways-to-wear-t-shirt-girly

Sophisticated look

Heb je een feestje of andere chique gelegenheid gepland? En denk je dat je dan geen T-shirt kunt dragen? You’re wrong! Ook een T-shirt is tegenwoordig een van de favoriete items om te dagen naar een chiquere gelegenheid. Zorg er dan wel voor dat de rest van je outfit super classy is. Combineer het T-shirt dan bijvoorbeeld met een pantalon en een blazer. Je creëert helemaal een classy look wanneer je hier ook nog een paar mooie pumps aan toevoegt. Wil je liever een sportieve classy look? Voeg dan mooie sneakers toe. Ben je toch niet zo’n fan van het women suit? Dan is een rok ook altijd een goed idee! Draag bijvoorbeeld een chique kokerrok in combinatie met een T-shirt. Eventueel kan hier dan ook nog een blazer op gedragen worden. Voeg een paar pumps toe en luxe sieraden and you are ready to go!

josh-v-ways-to-wear-t-shirt-sophisticated

Streetstyle look

Always on the go, things to do and people to meet? Say yes to a T-shirt! Streetstyle is eigenlijk een stijl die vooral door de fashionista’s gecreëerd wordt. Ze mix-and-matchen de laatste mode en trends met vintage items tot absolutely fabulous outfits. De streetstyle look verschilt dus van persoon tot persoon, omdat het de bedoeling is dat jij jouw eigen stijl samenstelt. Natuurlijk hebben wij enkele tips om je op de juiste weg te helpen! First of all, zorg dat je weet wat de laatste mode is. Bekijk de nieuwste fashion blogs, lees een aantal modetijdschriften of doe inspiratie op in de stad. Zo ben jij altijd up-to-date, net als een echte streetstyle-fashionista! De trend van het moment? Classy with comfy! Combineer een T-shirt met een trendy broek, een printed pantalon of een flirty rok. Combineer verschillende prints en kleuren met elkaar en voeg een aantal statement accessoires toe. Natuurlijk kan ook het perfecte paar schoenen niet ontbreken. Kies voor stoere sneakers of feminine heels.

josh-v-ways-to-wear-t-shirt-street-style

All white

What’s more summer than white? ALL WHITE – De all white look is perfect voor de zomer en er zijn heel veel verschillende opties mogelijk. Natuurlijk mag ook het witte T-shirt dan niet ontbreken. Deze look zorgt meteen voor een fris, stralend en fashionable gevoel. Perfect for the sunny days, right? Draag je witte T-shirt op een witte skinny jeans voor een casual white look. Mag het iets stijlvoller? Combineer dan je T-shirt met een wijde witte broek of een lange rok – fabulous! Wil je deze all white look graag nog specialer maken? Draag er dan een mooie tas bij of voeg een aantal luxe accessoires toe. Kies bijvoorbeeld voor een tas met panterprint, of een tas in een felle kleur. Daarnaast zijn ook een mooie opvallende riem, of zilveren en gouden oorbellen en armbanden een goed idee!

josh-v-ways-to-wear-t-shirt-all-white

Officelook

Je kiest niet elke dag voor een zakelijke look. Toch is het altijd handig om enkele fashionable office looks in je kledingkast te hebben hangen. Bijvoorbeeld voor dat ene diner of dat luxe avondje uit. Je weet dan zeker dat je er super classy en stylish uit zult zien. Je kunt een zakelijke outfit op verschillende manieren samenstellen. Natuurlijk is het woman suit heel erg geschikt. Door hier een T-shirt aan toe te voegen, krijg je direct een vlot, maar toch stijlvol gevoel. Zijn een pantalon en blazer niet echt iets voor jou? No worries – Ook met een T-shirt en een kokerrok kun jij de perfecte office look samenstellen. Voeg aan beide looks een paar classic heels of loafers toe - Ladyboss for sure!

josh-v-ways-to-wear-t-shirt-office

Haal dus snel jouw favoriete T-shirt uit de kast en stel daarmee de perfecte look samen. Met deze tips moet dat zeker goedkomen!

josh-v-ways-to-wear-t-shirt-inspiratie-collage