0
veilig betalen
0
26/09/2018

De broeken trends van fall’18

josh-v-broeken-trends-fall-18-desk

HET item wat niet te missen is in je kast. Naar het werk, een terrasje pakken of een feestje? Voor iedere gelegenheid is er een broek die je outfit laat shinen. De meeste broeken zijn verkrijgbaar in verschillende fits: van skinny en wijd tot straight en flared. Wil jij ook graag de broeken trend van fall/winter 2018 volgen? Dan ben je op het juiste adres! Wij geven jou een aantal tips, zodat je dit najaar de meest trendy broeken aan kan schaffen.

De pantalon

De pantalon kunnen we zeker als onmisbaar noemen. De pantalon zorgt voor een stijlvolle look en maakt je nette outfit af. Draag het als een kostuumpak met een bijpassend colbert voor een formele look naar het werk. Dagje vrij? Draag een oversized overhemd half in je pantalon en maak je outfit af met een paar leuke sneakertjes! Goed nieuws voor de pantalon liefhebbers, ook dit model zit zeker niet stil. De pantalon is in verschillende modellen verkrijgbaar. Kies voor een nonchalante uitstraling met een wijde pantalon of go fashionable chique met een smalle pijp.

josh-v-broeken-trends-fall-18-pantalon

Broeken met animalprint

Hey gorgeous, there you are again! Dierenpatronen zijn de print trend voor najaar 2018. Zowel in broeken als in andere items. Luipaard print is de meest geaccepteerde print van dit seizoen en daarom in alle kleuren verkrijgbaar. Combineer de animal trend met andere trends zoals zilver, herfstkleuren of leer.

josh-v-broeken-trends-fall-18-animal-print

Flared broeken

De jaren ’70 trend die we nu al een tijdje terugzien, de flared broek! We kunnen onze ogen er niet van af houden en het item blijft een musthave. De flared broek zit strak om het bovenbeen en loopt ongeveer vanaf de knie wijd uit. Het model zorgt ervoor dat je benen langer lijken en je heupen slanker. Omdat de flared broeken in bijna alle kleuren en prints te krijgen zijn, kan je zelf kiezen of je vandaag voor een chique, elegante, casual of bohemian look gaat!

josh-v-broeken-trends-fall-18-flared

Wijde broeken

Waarschijnlijk heb je deze trend het afgelopen jaar ook niet gemist, de wijde broeken. De well-accepted trend zet zich voort in het najaar van 2018. Net zoals bij de flared broeken zorgen de wijde pijpen voor langere benen en slankere heupen. Het grote verschil met de flared broek? De uitstraling! De wijde broeken zorgen namelijk voor een nonchalante uitstraling. De broek wordt vaak gedragen met een paar sneakertjes voor de ultieme comfy en toch trendy outfit! Dat betekent natuurlijk niet dat de broek niet chique te maken is door hem met een paar pumps te dragen.

josh-v-broeken-trends-fall-18-wijde-broek

Skinny jeans

De skinny jeans is terug (als die ooit is weggeweest)! Skinny jeans waren een tijdje niet meer op de catwalk te zien but they are back. Dit item heeft standaard in iedere kast een plekje gereserveerd. Skinny’s die de enkel vrijlaten of bewerkt zijn met bleek en slijtplekken komen dit najaar het meest naar voren. De toepassingen zijn een belangrijke trend voor dit najaar. And what a shock, ook deze zijn afkomstig uit de jaren ’70. Doordat deze trend een gebruikte uitstraling aan de jeans geeft ontstaat er een vintage look. Het item is makkelijk te combineren om verschillende styles te creëren. Draag hem met een paar hakken en een colbertje voor een fancy uitstraling of ga je toch liever voor een paar stoere enkellaarsjes met een oversized trui? We call it fabulous timeless!

josh-v-broeken-trends-fall-18-skinny-jeans

Bekijk alle broeken hier