0
veilig betalen
0
31/05/2018

Festival outfit inspiratie

josh-v-festival-outfit-inspiratie-desk

Het is weer bijna zomer en dat betekent dat het ook weer bijna tijd is voor het festival season! We are so excited! Het is tijd voor lange zwoele zomeravonden en dagen vol muziek, vrienden en gezelligheid. Daarnaast is een festival de perfecte gelegenheid om er super fashionable uit te zien. Leuke shorts, een mooi jurkje, een statement T-shirt en leuke accessoires. Deze items zorgen er voor dat jouw festival day nog leuker wordt! Bij het kiezen van de juiste outfit moet je altijd rekening houden met twee dingen: het weer en het soort muziek! Een trendy short is natuurlijk super leuk, maar wel een beetje koud wanneer het weer niet helemaal mee zit. Ook moet je outfit passen bij de muziek en de sfeer van het concert. Dat zomerse jurkje met bloemetjes kan super schattig zijn, maar is minder geschikt om te dragen naar een rock festival. Wij geven jou een aantal tips, zodat jij helemaal festival ready bent!

Festival kleding

Jacket voor op een festival

Dit item mag niet ontbreken! Een leuk denim of leren jacket maakt jouw outfit helemaal af. Dit kledingstuk zorgt namelijk voor een stoere look, maar het jacket is ook lekker warm. Ideaal voor een koelere dag of wanneer het kouder wordt in de avond. Dit item is daarnaast ook geschikt voor elk festival. Combineer het denim jacket met een lange jurk of een feminine skirt en de boho style is compleet! Voeg leuke accessoires toe, zoals armbanden of een statement ketting en je ziet er super uit! Vind je een stoerdere look leuker? Combineer een leren jacket dan met een moderne ripped jeans of een leuke short. Draag hier stoere boots bij and you are ready to rock!

josh-v-festival-outfit-inspiratie-jacket

Festival shorts

De short is ideaal voor een festival! Vooral de denim short is erg populair, maar ook de short met print of een kanten short zijn super fashionable. Wil je extra opvallen? Je kunt de short nog specialer maken, wanneer je er een statement riem op draagt. De short is daarnaast eindeloos te combineren met een leuke geknoopte blouse, een crop top of een statement T-shirt. Dus leef je uit! Wil je eens een keer iets anders? Kijk dan eens naar de jumpsuit! Dit item is in veel verschillende kleuren en modellen beschikbaar en je outfit is direct helemaal af!

josh-v-festival-outfit-inspiratie-denim

Jurken voor op een festival

Wanneer je naar een festival gaat is een jurk de perfecte keus! Voor deze gelegenheid kan zelfs de maxi dress uit de kast gehaald worden. Deze jurk zorgt voor een romantisch en vrouwelijk gevoel. Voeg hier leuke accessoires aan toe, zoals een zonnebril, een statement tas, een mooie lange ketting of een set armbanden en het boho gevoel is compleet! Ook kun je met de maxi jurk een stoere look creëren. Draag de maxi jurk met een stoere leren riem en boots en voeg een mooie statement armband toe! De maxi jurk is bovendien ook lekker warm, wanneer het in de avond wat frisser wordt. Wanneer er sprake is van echte zomerse temperaturen, is natuurlijk ook de kortere jurk een goed idee! Naast de maxi jurk is ook de maxi rok een hele leuke optie! Combineer deze rok met een mooie crop top en een smalle riem en jouw zomerse look is compleet!

josh-v-festival-outfit-inspiratie-jurk

Festival accessoires

Bij een festival mag je opvallen en accessoires zijn daarom onmisbaar! Glitters, fringes of bloemen maken jouw outfit speciaal. Doordat festivals plaatsvinden in de zomer is dit het ideale moment om jouw zonnebril, pet of hoed uit de kast te halen! Daarnaast is ook een goede tas onmisbaar. Kies voor een kleine, praktische tas, zodat je al je spullen mee kunt nemen, maar niet te veel hoeft te dragen. De tas mag lekker opvallen, dus kies een keer voor een speciale variant! Ten slotte voeg je nog een aantal mooie sieraden toe. Lange oorbellen, een statement ketting of een set armbanden zijn perfect!

josh-v-festival-outfit-inspiratie-accessoires

Festival schoenen

Ten slotte is het belangrijk om te kiezen voor schoenen die passen bij jouw outfit, maar die ook lekker zitten. Je moet de hele dag staan en koude voeten of blaren zijn een echte no-go. Wanneer het regenachtig is of minder warm, kies dan voor leuke sneakers of stoere boots. Is het lekker warm en schijnt de zon? Ga dan voor leuke sandalen of zomerse sneakers!

josh-v-festival-outfit-inspiratie-collage