0
veilig betalen
0
31/10/2018

From day to night outfit

josh-v-day-to-night-outfit-desk

Work all day, party all night – Als je een avondje uit hebt gepland met je boyfriend, beste vriendinnen of collega’s, wil jij er natuurlijk altijd goed uitzien. But how? Je hebt namelijk niet altijd tijd voor een complete make-over en een hele nieuwe outfit, wanneer je al de hele dag gewerkt hebt. Dit mag natuurlijk niet opvallen – So come on fashionista! Wij gaan jou een paar tips geven om jouw work outfit om te toveren tot de perfecte outfit voor een avondje uit. Met een paar kleine aanpassingen kun jij de hele dag én avond stralen.

Change the look

Make-up

Make-up does wonders! Natuurlijk zie jij er zonder make-up ook beautiful uit, maar een beetje make-up kan zorgen voor de echte party look! Je maakt jouw outfit op deze manier nog bijzonderder. Ben je niet zo’n fan van make-up? Gebruik dan enkel de basis, zoals een passende foundation, een mooie blush en shiny highlights! Moe van een lange dag op het werk? Hier is dan niks meer van te zien! Wil je een extra glamorous look? Ga dan voor wat extra make-up, zoals een mooie opvallende oogschaduw met een zachte eyeliner en een fabulous lipstick – go diva!

josh-v-day-to-night-outfit-make-up

Tops

Draag overdag jouw favoriete T-shirt en ‘s avonds een sexy top of blouse. Door deze kleine verandering, creëer je super snel een hele andere look. You are ready to go! Deze top kan simpel zijn met enkele opvallende details, zoals kant, diamantjes of prints. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een opvallende top met felle kleuren of glitters, maar hou je outfit elegant! Zijn topjes niets voor jou? Kies dan voor een blouse. De blouse is door de klassieke look mooi voor overdag, maar je bent ook direct klaar voor de nacht! Pimp deze outfit met een leren jasje en fashionable pumps voor een stoere look of kies voor een blazer en elegante pumps voor een girly look – You’ll own that night!

josh-v-day-to-night-outfit-tops

Blazer

Wat is er nu klassieker dan een blazer – uhmm? – niets! Door een blazer over je casual day outfit te dragen, zie je er overdag perfect uit en ben je ’s avonds direct klaar om een avondje te stappen of om naar een romantisch etentje te gaan. Deze klassieke look maak je compleet door je sneakers in te wisselen voor een paar fabulous heels. Voeg ook nog een paar mooie accessoires toe en een statement tas – Rock that outfit! Vind jij een blazer toch iets te chique? Wissel de blazer in de avond dan in voor een stoerder jacket. Looking fabulous!

josh-v-day-to-night-outfit-jacket

Bag

Een prachtige tas kan jouw outfit helemaal afmaken! Overdag zijn een shopper, een schoudertas of een handtas de perfecte keus. Kies ’s avonds voor een andere tas, om weer een hele nieuw outfit samen te stellen. In de avond kies je bijvoorbeeld voor een mooie glitter clutch of een fashionable handtas. Een kleine switch en je party look is compleet! Het is dus belangrijk dat je een tas kiest die past bij jouw outfit, maar ook bij de gelegenheid waar je naartoe gaat.

josh-v-day-to-night-outfit-bag

Shoes

Shoes make the outfit, right? De perfecte schoenen mogen dus niet ontbreken! Een sneaker zorgt voor een sportieve look en is dus niet echt geschikt voor een avondje uit. Ruil je schoenen in de avond daarom om voor mooie loafers of pumps. Deze brengen je direct in de party stemming en dat straal je dan ook uit! Natuurlijk kun je deze ook overdag prima dragen. Een jurk met pump – sexy you! Een casual jeans gecombineerd met een top, blazer en een paar hakken – you bomb! Hou je niet van hakken? Kies dan voor prachtige loafers. Hiermee zie jij er ook stijlvol en fashionable uit! Bovendien zijn deze schoenen geschikt voor elke gelegenheid en passen ze bij elke outfit. Een kokerrok met een T-shirt en loafers of heels – yesss girl!

josh-v-day-to-night-outfit-shoes

Accessoires

Accessories make every outfit better! Overdag kun je het beste kiezen voor een paar fijne accessoires, zoals een klein kettinkje of een mooie armband. Wanneer je ’s avonds uit gaat, zijn ook opvallende sieraden een goed idee. Je casual outfit zal direct party worthy zijn! Bijvoorbeeld een paar bangle armbanden, fabulous oorbellen of een statement ketting. Deze sieraden geven je outfit een stijlvolle toch. Mag het nog wat hipper? Kies dan een fabulous telefoonhoesje uit! Je telefoon maakt natuurlijk deel uit van je outfit, aangezien je deze ook de hele avond gebruikt – Everything needs to match! Verder kun je ook een sjaaltje toevoegen aan je outfit. Overdag creëer je zo een classy fashionable look, maar ook ’s avonds maakt deze accessoire jouw outfit helemaal af. Een luchtig elegant sjaaltje maakt van jou een fabulous Parisian! Draag het sjaaltje rond je hals of knoop het rond je tas and you’re ready to party!

josh-v-day-to-night-outfit-accessoires

Stel met deze tips de perfecte outfit samen, zodat jij er super fabulous uitziet, zowel overdag als ’s avonds!

josh-v-day-to-night-outfit-inspiratie-collage