0
veilig betalen
0
6/12/2021

JOSH V festive season is here!

josh-v-festive-season-party-outfit

Ondanks dat we het nieuwe jaar gaan vieren op een hele andere manier dan dat we normaal gesproken doen, pakken we uit met onze outfits. Heb je een online kerstborrel met je collega’s, een kerstdiner met familie of ga je glühwein drinken met een vriendin? Dress to impress! Vanuit de gloednieuwe Party’21 collectie hebben wij speciaal voor jou de perfecte party outfits geselecteerd, zodat jij gemakkelijk jouw outfit kunt shoppen voor elke gelegenheid.

Dressed up 

Dress up like the world is your runway – Er hoeft geen speciale gelegenheid te zijn om je helemaal op te doffen en fleeky aan te kleden. Het is bewezen dat je meer straalt als je kleding aan hebt waar jij je comfortabel in voelt. Ook in de party’21 collectie zitten weer een aantal mooie jurken die je niet alleen tijdens feestdagen aan kan, maar ook na die tijd nog kan doordragen. Ga voor de show stopping HILO Jurk in de kleur ecru. Deze jurk is gemaakt van een flowy materiaal met glanzende finish. Combineer de jurk met een trui en hoge boots voor de ultieme winterlook of ga voor de JV LIVA Heels in de kleur Off White en je bent helemaal ready voor de feestdagen.

josh-v-festive-party-outfit-witte-jurk

Prints are here to stay 

As far as I’m concerned, leopard is neutral – Op zoek naar een shiny jurk met glanzende lurex details? Ga dan voor de LOTTE Jurk met JOSH V  branded leopard artwork. De getailleerde jurk heeft licht doorschijnende ballonmouwen. Is all over leopard print niet helemaal jouw ding? Ga dan voor de DAMIA Rok met JOSH V branded leopard artwork in combinatie met een mooie zwarte blouse of t-shirt. Het rokje valt mooi aangesloten en is asymmetrisch. De ruffles aan de voorzijde samen met de branded print maken het rokje helemaal af. 

josh-v-festive-strik-jurkje

Dinner with a touch of glitter

Glitter & glamour – We love it a lot! De CASSIDY Top in de kleur glitter is een perfecte top voor festive season. De top valt cropped en heeft een rechte pasvorm. Ga voor het complete glitterpak en combineer de top met de bijpassende HOLLY Broek. Dit is een uitlopende broek voorzien van een elastiek tailleband voor extra comfort. Tip: De HOLLY broek is eenvoudig langer en korter te maken, hierdoor is de broek perfect voor alle lengtes. 

Een andere outfit optie voor een gezellig diner is de BO Blazer in combinatie met de bijpassende PORTO Broek. De items zijn van stretchy kwaliteit met een gouden metallic finish. Maak je look compleet met de GIANNA Body en de AMANDA Heels in de kleur ecru and you’ll definitely steal the show! 

josh-v-festive-goud-damespak

Eyecatcher alert 

Ga dit jaar all the way en maak een statement in de MILANA Jumpsuit. De jumpsuit is gemaakt van een comfortabele kwaliteit en heeft een aansluitende pasvorm met straight fit broekspijpen. Maak je look festive en stijl de jumpsuit af met elegante heels en opvallende accessoires, zoals de JANINE Haarband. 

josh-v-festive-milana-jumpsuit

Make classic fantastic 

Een stijlvolle outfit begint met de juiste basis items. Wat zeker niet kan ontbreken in je garderobe zijn een paar goeie zwarte basic hakken. Sinds dit jaar heeft JOSH V de JV LIVA Heels in de Essentials collectie. Dit betekend dat deze hakken het hele jaar verkrijgbaar zijn. Wat deze hakken zo uniek maakt is dat de strik afneembaar is. Door middel van een drukknoop kun je de strikjes eenvoudig verwijderen of op een andere plek bevestigen. Hierdoor kun je verschillende looks creëren en kun je ze gebruiken voor elke gelegenheid! 

josh-v-festive-zwarte-jurk-liva-heels

Party proof accessories

Een outfit is pas echt compleet met de juiste accessoires. Geef een extra touch aan je outfit met de statement JONY Oorbellen in combinatie met de bijpassende MOANA Armband. De oorbellen en armband zijn gemaakt van roestvrijstaal en hebben een crunched structuur. Stijl je outfit helemaal af met de LUCY Tas in black and you’re ready to go! Het fijne aan deze tas is dat zowel het handvat als de schouderriem afneembaar is, zodat je de mini bag op meerdere manieren kunt dragen.

josh-v-festive-zwarte-tas

Wij zijn super benieuwd naar jouw JOSH V party outfit! Tag @JOSHVHQ op Instagram of gebruik de hashtag #JOSHVSociety en wie weet re-posten wij jouw stunning party outfit!